Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, mit szólnátok, ha a partneretek odavinné a családját arra a rendezvényre, ahol tudja, hogy te is jelen vagy, és bemutatná őket nektek? Hogy reagálnál?
A továbbiakban azok a válaszok, melyek a válaszoló ventillációját szolgálják és nem a kérdésre válaszolnak, mennek a moderátorhoz!
Ne szólj hozzá, ha érdemben nem tudsz! Görgess nyugodtan, van más olvasnivaló.
54, sajnos ez bennem is megfogalmazódott sajnos :(
Velem is játszadozik, sosem tudom mit akar. De szerintem ő sem…. Olyan, mintha több személyisége lenne. Hihetetlen éles váltásokkal. Az előző kapcsolata ( felvállalt) baromira mélyen végezte….
55
Óóó! Ő pontosan tudja, hogy mit akar babám! 🤣😀
Egy nőt aki várja haza, meg egyet akit húzkodhat
Persze mert azt hiszi ő itt a kis ártatlan nyuszi.
Amúgy ez a pasi leszar téged. Bemutatott mert miért ne? Gondolod ha borítanál mindent elhinné a felesége? Vannak egyes emberek akik képesek bármit kimagyarázni és vannak olyan buták is akik meg el is hiszik.
Még mindig nem értem, mi nem világos a kérdésemben! Ide jössz trollkodni a kérdésem alá, megszegve kb. minden moderáció a szabályt, amit elfogadtál. Olyan témákban keresgélsz ( egész véletlenül) , ami totál kiakaszt, de azért játszod a megmondó embert, akinek már többször jeleztem, nem vagyok kiváncsi a véleményére! Azért nem, mert nem a helyzetet segít megoldani, hanem az a célja, hogy bántalmazzon, vagy kicsinyes bosszút álljon, esteleg ventilláljon!
Ezzel a mentalitással az emberek töredékének sem fogsz tudni segíteni! Lehet, hogy fizettet troll vagy. Nem tudom és nem is érdekel! Gondolsz, amit akarsz, nem érdekel! Tényleg tipli nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!