Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, mit szólnátok, ha a partneretek odavinné a családját arra a rendezvényre, ahol tudja, hogy te is jelen vagy, és bemutatná őket nektek? Hogy reagálnál?
20, én ezzel nem értek egyet! A rendezvény természetesen nem gáz, hiszen az nyílt program, bárki elmehet , ez oké! De ő itt engem szánt szándékkal megkeresett bemutatási szándékkal!
Az érzelmeket az ember nem direkt, akarattal táplálja és szünteti meg. Bárcsak ez így működne. Nem a dugópajtija vagyok, ennél több szálon fut a viszonyunk, több minden köt össze. Amúgy a dugopajti is érző lény, és egy szexkapcsolatban is működhet a tisztelet. Mint ahogyan működik is sok helyen.
Az utolsó mondatodnál lesz a pont, hogy ebben az emberben zéró empátia van valószínűleg…. a párja fele is, nem csak irányomban….
21
Ja! Ok! Akkor minden rendben! Ez akkor igy elfogadható! Szép életet!
(Te vagy a hulye, hogy tűröd) ilyen egyszeru
24, ez így oltári baromság! Mindenkinek van joga mondani bármit és joga van reagálni egy szitura, ami neki gáz. Ez nem szeretőség kérdése.
De értem, te nem mondanál semmit, ha ebben a helyzetben lennél, mert úgy éreznéd, hogy a másik félnek korlátlan uralma van feletted.
Szerető vagy Innétől kezdve a te érzéseid semmit nem érnek mert csak egy szexre való személy vagy akit jól meg lehet tömni. 29N
Semmibe vennélek , hogy neked mi fáj vagy mi nem csak, hogy jól magamévá tegyelek mert ez a te pozíciód te csak egy tárgy vagy egy igazán jó tömős cucc
27, én ezzel nem értek egyet! Nekem is szeretőm a másik fél és sosem kezeltem tárgyként, sem tömős cuccként! Ez azoknak a nézőpontja, akik azért írnak ide, hogy a mély elítélésüket bizonyítsák! Engem ez nem érdekel, úgyhogy kérlek ne trollkodd tovább a kérdésemet! Nem fogok erre reagálni többet.
Az válaszoljon, aki a kérdésre tud. Ez ennyire egyszerű. Azoknak a válaszát, véleményét szívesen olvasom. Tehát a kérdésre! A többi a te saját nyűgöd, amire írjál ki nyugodtan saját témát.
28
Semmit nem mondtam volna neki! És, bár a kommentek stílusa néhol hagy némi kívanni valot maga után, a tartalma igaz! Szeretőként, semmire nincs jogod, és ez így rendben is van! Nem értem, hogy mi a problémád,
" te nem mondanál semmit, ha ebben a helyzetben lennél, mert úgy éreznéd, hogy a másik félnek korlátlan uralma van feletted."
- Nem! Ha nem tetszik a helyzet, lépj ki belőle, és máris nincs "korlátlan uralma" feletted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!