Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretők, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők, mit szólnátok, ha a partneretek odavinné a családját arra a rendezvényre, ahol tudja, hogy te is jelen vagy, és bemutatná őket nektek? Hogy reagálnál?

Figyelt kérdés

2023. máj. 13. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
89%
A kérdésre megkaptad a választ sok kommentben, nem kell sehogy reagálni, Te vállaltad a szeretői szerepet. Ha pedig ez fáj és nem tetszik, akkor ki kell lépni belőle.
2023. máj. 14. 10:10
 32/83 A kérdező kommentje:

29…. itt nem csak én számítok… addig lehet valaki önimádó f..sz, amíg ban, aki imádja és ezt táplálja.! Azt nem fogja fel, hogy konkrétan olyan hatalom van a kezemben, hogy ez az illúziója bármikor véget érhet. Ilyet sosem tennék, de van, aki megteszi. Odahozza a feleséget basszus… ha nem vagyok hihetetlen fegyelmezett, akkor egy mozdulaton elbukhat az egész…. ! És akkor ugrik minden neki.

Na ezért is kéne vele beszélnem.

A farokról annyit, hogy minden farok járt már sok helyen korábban, ez valakit vagy zavar, vagy nem. Van szappan, víz. De ez most messzire vezetne, hagyjuk!

2023. máj. 14. 10:16
 33/83 anonim ***** válasza:
71%
Látom neked nagyon beakadt ez az egész. Kit érdekel, hogy egy mozdulaton elbukhat az egész? Szerintem egyedül neked fontos ez. Mi leszrjuk és valószínűleg a csávóka is.😅 Lehet, hogy rajtad kívül van még 3 másik nőt akit kezelget. Nem érdekli, csak egy tyúk vagy a sok közül akit szédít. Ha akarsz, akkor boríts. Nekem annyira mindegy, hogy mit csinálsz. Abban igazad van, hogy egy farok/punci sem szűz, de számomra gusztustalan az, hogy más nőbe járt pár órája. De ha neked ez bejön és nem zavar, akkor ki vagyok én, hogy ítélkezzek. Csupán az ilyen szerintem nőként nagyon igénytelen. De mondom, ha neked ez bejön, egészségedre! 😊
2023. máj. 14. 10:25
 34/83 anonim ***** válasza:
91%

33

En kigeszitenem azzal, hogy a felesegek általaban tudják,...

2023. máj. 14. 10:26
 35/83 A kérdező kommentje:

33, te amúgy szeretsz gonosz lenni ugye? Nem áll jól egy nőnek annyira…!

Ha valakinek fontos a család , a gyermek, az nem szívesen válik meg tőle…. Maradjunk annyiban, hogy az neki. Ha van neki más is, akkor se velem bukjon be.

2023. máj. 14. 10:37
 36/83 anonim ***** válasza:
94%

35

Igen, de itt te vagy az, aki szerelmes... és nem ő! Itt te vagy az, aki akár boritana is az életét érte... ő nem érted! Ez fáj neked igazán, ami rendben is van, normális, higy fáj, de ettol még te vagy ostoba, hogy hagyod

2023. máj. 14. 10:41
 37/83 A kérdező kommentje:

36, ezt ki mondta? Az életemet nem borítanám olyan emberét, aki semmibe veszi az érzéseimet! Mert ez később is így lenne. Sőt a feleséggel sem cserélnék. A monogamian kívül léteznek még más rendszerek, talán jobban érti a problémámat az, aki abban járatos.

A feleség amúgy nem hiszem, hogy bármit sejtene. Bár őszintén nem tudok róla semmit.

De valóban van, ami fáj, de elnézve itt néhány igencsak rosszindulatú hozzászólót, akit nem a segítő szándék vezérel, ezt nem fogom leírni.

2023. máj. 14. 11:21
 38/83 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok gonosz. Egyszerűen csak nem értem, hogyha nem êrdekel ez az egész, akkor miért foglalkozol ezzel ennyire. Tagadhatod, de remegsz a csávóért. Oda és vissza vagy érte, pedig csak egy gyökér. Oldalakon keresztül írod, hogy jajj, rajtad áll vagy bukik az egész. A csávó pont leszrja, hogy te mit gondolsz, érzel. Vasárnap van, otthon van biztos. Lehet, hogy épp az asszonyt pakolja vagy nyalja, vagy esetleg ő szpja. Szrul esik neked ez az egész, fáj neked, hogy annyiba se vette az érzéseidet, hogy ne mutogassa neked a családját. Ez az egész kérdés jelenleg a te egódról szól. Sérti az önérzetedet, hogy másodhegedűs vagy. Ez a te bajod. Hát igen, szeretőnek lenni szr és megalázó dolog. Ha ennyire megsemmisültél ettől a talitól, akkor nem értem, hogy mit akarsz még a pasitól. Csak qrugat. Nem baj, tanulópénznek jó volt neked, hogy többet ilyenbe ne menj bele.
2023. máj. 14. 11:52
 39/83 A kérdező kommentje:
38, te voltál már szerető?
2023. máj. 14. 11:59
 40/83 anonim ***** válasza:
100%

38

👍👍👍

2023. máj. 14. 11:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!