Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, mit szólnátok, ha a partneretek odavinné a családját arra a rendezvényre, ahol tudja, hogy te is jelen vagy, és bemutatná őket nektek? Hogy reagálnál?
38-assal egyetértek.
Egyébként miért mentél bele szeretői viszonyba, ha egyértelműen nem tudod helyén kezelni? Megesz a fene, hogy látod a kirakat családi idilljüket.
38. Ha nem tudnám a helyén kezelni, akkor már nagy bajban lenne a pasas, ezt nagyon komolyan mondom! Ismerem annyira, hogy tudom, mi fontos neki!
Egyszer voltam életemben ezen kívül szerető, de ott a pasas nyitott kapcsolatban élt és semmi gondunk nem volt. Korrekt volt maximálisan és figyelt arra, hogy sose okozzon semmi fájdalmat. Lehet érte fújjogni, nekem ez belefér a jelenlegi elethelyzetemben, de csak abban!
Nem a szeretőség a gond, hanem a semmibe vétel.
41, ez egy kiváló döntés volt a részedről! Én is ezt fogom tenni azt hiszem… akkor is, ha belegebedek.
44
"Nem a szeretőség a gond, hanem a semmibe vétel."
Szinonimak....ha közvetetten is, de szinonimák...
Százszor vagyok egy ribizli, mint egy lelketlen, rosszindulatú ember, mint te 49. A kérdésre nem megy a válasz, de ide jössz feszültséget oldani és üríteni. Nem vagy különb egy percig sem. Félsz, hogy veled is megtörténhet ugye?
Semmit nem tudsz rólam és a kapcsolatomról, semmit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!