Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretők, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők, mit szólnátok, ha a partneretek odavinné a családját arra a rendezvényre, ahol tudja, hogy te is jelen vagy, és bemutatná őket nektek? Hogy reagálnál?

Figyelt kérdés

2023. máj. 13. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten úgy szerető, ahogyan te vagy, nem voltam és nekem se volt kapcsolatban szeretőm sose. Viszont olyan volt, hogy az illetőnek komoly párkapcsolata volt és nekem azt hazudta, hogy egyedülálló. Volt meglepi amikor megtudtam, hogy az ex barátnő még mindig barátnő. A pasitól megundorodtam és kibsztam, mint macskát. 6 hónapon keresztül sikerült fenntartania a látszatot és hülyíteni. Utána cefetül éreztem magamat. Nagyon rosszul esett. Én nem borítottam, hanem emelt fővel távoztam a "kapcsolatból". A legjobb döntés volt.
2023. máj. 14. 12:10
 42/83 anonim ***** válasza:
92%

38-assal egyetértek.

Egyébként miért mentél bele szeretői viszonyba, ha egyértelműen nem tudod helyén kezelni? Megesz a fene, hogy látod a kirakat családi idilljüket.

2023. máj. 14. 12:18
 43/83 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, kissé fordítva ülsz a lovon. A #8-al együtt. Nem ragozom, mert kár beléd. Szánalmas vagy. Edd, amit főztél.
2023. máj. 14. 12:29
 44/83 A kérdező kommentje:

38. Ha nem tudnám a helyén kezelni, akkor már nagy bajban lenne a pasas, ezt nagyon komolyan mondom! Ismerem annyira, hogy tudom, mi fontos neki!

Egyszer voltam életemben ezen kívül szerető, de ott a pasas nyitott kapcsolatban élt és semmi gondunk nem volt. Korrekt volt maximálisan és figyelt arra, hogy sose okozzon semmi fájdalmat. Lehet érte fújjogni, nekem ez belefér a jelenlegi elethelyzetemben, de csak abban!

Nem a szeretőség a gond, hanem a semmibe vétel.

41, ez egy kiváló döntés volt a részedről! Én is ezt fogom tenni azt hiszem… akkor is, ha belegebedek.

2023. máj. 14. 12:31
 45/83 A kérdező kommentje:
43, nem kötelező hozzászólni, ha nem megy a szövegértés! Nézzél magadba egy kicsit mielőtt másokat bírálsz!
2023. máj. 14. 12:32
 46/83 anonim ***** válasza:
87%

44

"Nem a szeretőség a gond, hanem a semmibe vétel."

Szinonimak....ha közvetetten is, de szinonimák...

2023. máj. 14. 14:01
 47/83 A kérdező kommentje:
46, ez erősen ember függő, mint ahogy írtam már korábban! Nekem volt benne részem, a mostani jelek szerint nem ez a kategória.
2023. máj. 14. 14:06
 48/83 anonim ***** válasza:
85%
Oké, magamba néztem. Én nyígok itt, hogy a státuszomnak megfelelően sz@rba se vesznek? Asszem, nem. Már megbocsáss, a semmit ragozod.
2023. máj. 14. 14:08
 49/83 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező szerintem itt feleslegesen magyarázkodsz. Mindenki egyetért azzal hogy te főzted edd is meg. Plusz ha jól értem akkor neked is van párod? Ráadásul ez nem az első eseted? Hát ne haragudj de egy ilyen nyamvadt ribizlit én nem tudok sajnálni.
2023. máj. 14. 14:24
 50/83 A kérdező kommentje:

Százszor vagyok egy ribizli, mint egy lelketlen, rosszindulatú ember, mint te 49. A kérdésre nem megy a válasz, de ide jössz feszültséget oldani és üríteni. Nem vagy különb egy percig sem. Félsz, hogy veled is megtörténhet ugye?

Semmit nem tudsz rólam és a kapcsolatomról, semmit!!!

2023. máj. 14. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!