Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi volt a legnagyobb megcsalós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb megcsalós lebukás amiről tudomásod van? Hogy bukott meg előtted a párod a sumákolással?

Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 12:25
1 2
 11/20 K.O. ***** válasza:
89%

10:17

uhh igen, a tipikus "tunetek", a telefon, az onbizalom leepites, az hogy te vagy a hisztis, huu hanyszor hallottam mar ezeket baratnoktol, es mindig ezek buktatjak le oket.. hát nem tudok erre mit mondani.. remelem a mostani paroddal tleg minden oke, nem csak ugy tunik:) ilyenkor mar utana bizni is nehez.. sot, szinte lehetetlen.. tehat ferfiak, ha ezt olvassatok, gondolkozzatok el az ilyen kis szorakozasaitok elott.. lehet valakinek eppen az eletet teszitek tonkre ezzel.. mert utana mar lehet soha tobbet nem fog tudni bizni a no, akarmit csinalnak..

2023. máj. 11. 10:41
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Első nejem a második gyerek után visszament dolgozni. Éjszakás műszakban dolgozott, amikor reggel, munka után elfelejtett hazajönni. Más ágyában pihengetett, nem itthon. Onnantól már nem is akartam, hogy hazajöjjön. :-(
2023. máj. 16. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azert a 2-e se semmi, szegeny korhazban volt, bent is tartottak erre, megcsalja a párja kozben a sajat agyukban. Ehez is kell pofa, en aggodnek a paromert, o konkretan kapva az alkalmon egybol odavitte a szeretojet.😅
2023. okt. 6. 19:27
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

“sosem szilvesztereztünk együtt, mindig nélkülem ment, én meg itthon maradtam, de kb végig velem telefonált közben, hogy mennyire szeret.”

Első alkalommal kirúgtam volna.

2023. okt. 9. 12:29
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Kedves 3-as valaszolo. Ugyan ez van nalunk is, nagyon kedves es szeret, kimutatja. (nem elünk együtt, hetvegente talalkozunk) De a telefonjaba belenezve -tulzas nelkül- több,mint 10 növel chatel. Szediti öket, nyomul. Van olyan hölgy aki felmeztelen kepekkel jutalmazza. Egyik sem tudja,hogy kapcsolatban all, sosem osztott meg közös kepeket, se azt,hogy neki parja lenne.

Amivel betelt a pohar, hogy rolam a fenykep, es a közös fotok a hütön mas szögben alltak. Rakerdeztem, mire a valasz,hogy En allandoan gyanakszom, es Ö szamon van kerve, nincs neki semmi elszamolni valoja. Ö csak takaritott.

2023. okt. 9. 15:51
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

Nekem az kettő a top,amit írtak kommentelők régebben.

Az egyik hogy be ülve a családi autóba,és be kapcsolva a klímát,

fűtést,annak a ventilátorának a szele,előröpített egy gumióvszeres

csomagolást,miközben ők ne mhasználtak soha gumit.. :-))

A másik pedig mikor a nyestek miatt be kameráztatták a kertet,

és előbb let tfel téve,az asszony meg nem tudott róla, és

a felvételen ott volt hogy többször is haza kísérte egy csávó..

Ott nagyon sajnáltam a férjet,nagyon normális embernek tűnt

szegény..

Egyébként ha két ember közt félre megy valami,általában

azért meg érzi a másik fél,az ösztöneik meg súgják.

2023. okt. 10. 11:16
 17/20 anonim ***** válasza:
28%

Hűha ez egy jó kis történet 🤣. Szóval van egy vendégem aki több mint 3 éve rendszeresen jár hozzám. Egyik nap jön egy hívás fel veszem és egy női hang szól bele hogy: XY al beszélek ?

Válaszom: szia kedves igen miben segíthetek ?

válasza: a férjem XY telefonjában találtalak és rengetegszer hívott már téged és van egy sms is amit te irtál neki hogy pár hónapig külföldön leszel.

Aztán a csaj közölte velem hogy 10 éve házasok és 2 lányuk is van és hogy tudja hogy prosti vagyok és mondjam el hogy a férje a vendégem.

Nálam a diszkréció 110% szóval én azt mondtam hogy nem nem prosti vagyok hanem a virág és az édesség amit visz a párod az mind tőlem van én ezeket árulom (tudtam hogy a pasi rendszeresen visz neki ilyeneket ) szóval még a feltételezés is sértő hogy én prosti vagyok és velem csalja meg. És még kérdeztem hogy finom e volt a multhétem a bombon (amibol én is kaptam egy dobozzal onnan tudtam ) az asszony nagyon elszegyelte magát és bocsánatot kért. A férfi pár nap múlva meglátogatott hogy nagyon hálás hogy ilyen gyorsan ki tudtam őt beszélni és hogy nem mondtam el. Majdnem le bukott de mégsem

2023. okt. 10. 11:26
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Gumi volt a tarcajaba , sosem hasznaltunk gumit megjegyzem. Mikor rakerdeztem honnan van meg miert van a tarcajaba az volt a valasz h oooo regrol talaltam, mondom evek ota egyutt vagyunk, most jutot eszedbe h pont pont a tarcadba betedd? Radasul 1 db ot? Radasul lejartat? Radasul ugy h nem is hasznakunk sose gumit?😒
2023. okt. 10. 17:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

17-es ebbe semmi vicces nem volt... Inkabb lehangolo.

Sot le se bukott a csavo, szoval nem is ide tartozik ez a sztori.

2023. okt. 10. 19:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

17#

A kislányunk talált a férjem telójában hasonló képeket. Elmondta nekem, én pedig rákérdeztem. Azt mondta kolléganő es hülyeskedtek.

Addigra tudtam a telefonszám alapján, hogy prostituált, ezért ott a férjem előtt felhivtam,hogy hol dolgozik. Természetesen nem tudta a választ, a férjem összeomlott es mindent bevallott. 3 évtizedes házasság ert így véget, nem beszélve a kislányunk összetört szívéről.

2024. márc. 9. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!