Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak mással szexelni mint aki a párjuk?
Nem hiszem azt hogy mert otthon minden gáz, mert akkor is ilyenek ha otthon is van szex is, vagy több nőjük is van, akkor is nyomulnak egy újra ha lehet.
Nem értem mit akar tőlem, ha áll a f.rka miért nem megy máshoz mikor nője is van, meg mellette mások is. Csak olyan fura hogy nem is csak beszélget velem hébe hóba, hanem erősen hajt, állandóan jön, mint akinek az élete múlna rajta, mint akinek élethalál kérdés, állandóan keres, tapad, csókolózni akar, taperolni, mint aki vissza se tudja fogni magát. És nem is ismerem szinte. Félek is tőle valamennyit ezért.
Meg ha én járok vkivel az miért nyomul másokra mikor felesleges lenne.
Ha valami otthon nem ok, meg kell beszélni, dolgozni rajta, vagy szétmenni. A megcsalást semmi nem indokolja, akiben van hajlam patkányságra, az akkor is megteszi, ha minden ok. Pl. engem csalt már meg pasi 2 hónap járás után is, mikor elvileg még rajongani kéne egymásért. Ez jellembeli kérdés.
Hát nem.könnyü olyan férfit találni, aki elfordítaná a fejét mondjuk, vagy nyíltan lerázna, vagy egyenesen elszaladna más nőktől, vagy leoltana egy két nyomulót kerekperec nyíltegyenesen, vagy aki ne tartana talonokat a qrolájkjaival, vagy ne nyitva mások felé ha megjelenik 2 csecs, akár csak neten, de ne általánosítsak.
Igazából az a srác és a voltbarátom is tudod mit okoz bennem? Hogy ne akarjam azt hogy nekem legyen barátom. Nekem ez nem kell hogy valakinek a szivem testem lelkem adom akinek viszont a teste mindenkinek elérhető "köztárgy".mint a wc papír? Mint a wc papír:D
Én sem értem ezt.
Udvarolt egy pasi,folyton irogatott,miközben a csinos,vékony,modellkülsejű menyasszonya otthon várta.
Most erre mit lehet mondani?
Minden megvan látszólag a lányban,mégis más nőket nézeget mellette.
Ezeknek a világ összes nője se lenne elég.
Akkor ha ilyen állatszinten vannak a pasik, mit akarjak én tőlük akkor? Mire valók?
Mert szexért pl nekem nem érné meg magam aláztatni, hogy mellettem lesnek, "hódítanak" mást.
20# akkor ne szexelj vele, húzd az agyát amig csak tudod.
A legtöbb jobb pasik nem azért csalják a feleségüket mert azt akarják, sajnos a nők is csábítanak alaposan és csak úgy oda dobják magukat a pasinak. Nők is tudnak gonoszak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!