Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak mással szexelni mint aki a párjuk?
Nem hiszem azt hogy mert otthon minden gáz, mert akkor is ilyenek ha otthon is van szex is, vagy több nőjük is van, akkor is nyomulnak egy újra ha lehet.
Nem értem mit akar tőlem, ha áll a f.rka miért nem megy máshoz mikor nője is van, meg mellette mások is. Csak olyan fura hogy nem is csak beszélget velem hébe hóba, hanem erősen hajt, állandóan jön, mint akinek az élete múlna rajta, mint akinek élethalál kérdés, állandóan keres, tapad, csókolózni akar, taperolni, mint aki vissza se tudja fogni magát. És nem is ismerem szinte. Félek is tőle valamennyit ezért.
Meg ha én járok vkivel az miért nyomul másokra mikor felesleges lenne.
Most akkor dugsz is vele?
Ha igen akkor egy szót se szólj.
"Együttélve az ő ragyogása is megkopik, de odáig nem jut el a szerető."
Vannak azért, akik eljutnak. De hosszabb távon őket is megunják.
De legalább érdekli a nevem. Valamiért ez még az amin fenn van akadva.
Szexet akar nagxon meg hogy hívnak hogy hívnak hogy hívnak mondd már el a neved, ezen görcsöl.
Kb egy hónap múlva kinyögtem a keresztnevem.
Azóta meg és a vezetékneved, vezetekneved? Mondd már el.
És a mikor kaphat meg styl.
Ha szexet akar igy is úgy is akkor nem tökmindegy mi a nevem? Nemigen akarom magam neki kiadni sem.
És kam keresztnevet mondtam így is.
Ha kihúzza belőlem a vez.nevet, az is kam lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!