Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne a pàrotok 5 évvel ezelőtti hűtlensége ès hazugságai.. ti mit tennètek? Szakitanátok vagy vele maradnátok
Néha elgondolkodom Isten létezésében, és arra jutok, hogy ritka egy pszichopata személyisége lehet, szereti nézni mások szenvedését, hogy háborúban szenvednek emberek, gyerekek, akik semmiről sem tehetnek, vagy családok szakadnak szét, gyerekek maradnak felárván, molesztálják őket, megerőszakolják őket, Indiában már 6-8 évesen prostikká teszik őket....szerintem popcornt zabálva néz minket és röhög a saját maga által teremtett műsorán. Ha létezne miért nem tesz valamit ezek ellen?
Miért nem lehet békében élni egymás mellett, miért vannak különböző népcsoportoknak különböző vallása, mert ebből is rengeteg háború szokott lenni, és miért kell különböző területekért harcolni?
És ha létezne, miért nem úgy teremtett minket, hogy a hűség erősebben domináljon bennünk, mi jó van abba, hogy családok szakadnak szét csak azért, mert a másik nem tudja tűrtőztetni magát?
Én egy full hűséges és monogám pasi vagyok, ha minden nőben lenne egy százaléknyi abból a hűségből és őszinteségből ami bennem van, egy sokkal szebb és elfogadóbb világban tudnánk élni, ahol tabu a hazugság és a hűtlenség, ahol az őszinte és önzetlen szeretet barát, és nem csak álom, vagy fantázia, úgy érzem, hogy azt ami bennem van, átellene adjam több embernek, hogy megismerjék a tiszteletet, és azt, hogy a szív nem játék és, hogy minden férfi tanulja meg, hogy minden nő egy telibebszott, mocskos, büdös, krva....sajnos engem is megcsaltak már.....szörnyű....szörnyű....
10 Jób is elvesztette, és vissza kapta-ha egyenes vagy.
Ha nem voltál egyenes, akkor tudhatod, hogy miért..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!