Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek lapos kapcsolat mellett kialakult érzelmi és később testi kapcsolat is mással, hogy érzed, megérte?
Tegyük fel, hogy lapos kapcsolat mellett megismersz valakit, elkezdesz hozzá vonzódni, jóban lesztek. Telik múlik az idő, vágysz rá és egyszer csak beteljesedik. Mi van ezután?
Hogy érzed magad, megérte félre lépni? Mi lett utána, együtt maradtál a pároddal? Bűntudatod volt? Kiderült?
Is-is.
Megérte, mert ki tudja meddig rohadok a langyos szarban, ha nem történik valami drasztikus... Így legalább szembe kényszerültem nézni azzal, amitől mindig is féltem, ezért inkább elodáztam: azzal, hogy szakítok a párommal (mi emberileg nagyon szerettük egymást, de a kémia és a szex nem ment semennyire, így nagyon nehéz volt kilépni is).
Viszont belekeveredni olyasmibe, ami után hiába szakítottam az első csók után, a mai napig úgy érzem, csalódtam magamban és nem tudtam megbocsátani magamnak, hogy egy gecı voltam, hát az nem érte meg.
Nagyon jó kérdés, amit feltettél! Komolyan, mert sokszor a jövőre senki nem gondol egy viszony elején.
Én azt tudom mondani, hogy valamit nem bánok, mert rengeteget adott nekem, más részét viszont bánom a viszonynak.
Amit nem bánok az az, hogy a szenvedély, a vágy, a színek végre vissza kerültek az életembe. Azt sem bánom, hogy akivel összejöttem, emberileg megismertem, megszerettem. Rengeteget tanultam tőle, ami által én is több lettem.
Amit bánok, az a folyamatos fájdalom, amit a hiánya okoz a mindennapokban! A szabadságok, az ünnepek! A fájdalom, amikor hanyagol, mert más fontosabb. A féltékenység, amit átélek.
Tehát a pozitív mellett rengeteg negatív érzés is megjelenik, amit véleményem szerint csak egy nyíltan felvállalt viszonyban lehet megspórolni és akkor, ha őszintén tudtok beszélni az érzéseitekről és akkor, ha megvannak a mindkét fél által felállított keretek.
6-os: nem, és nem is fog, már rég nem tarjuk a kapcsolatot. Csak kíváncsi vagyok mások tapasztalataira, mennyire bánjam az elszalasztott lehetőséget.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!