Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényebb anyagi körülmények közt élő nő és nagyon gazdag férfi között kialakulhat komoly kapcsolat?
Én egy szegényebb családból származom.
Édesanyám egyedül nevelt fel minket.
2 testvérem van, mind tanult emberek lettünk, keményen megdolgoztunk mindenért az életben, de szerény körülmények között élünk/éltünk.
Megvan mindenünk, de nem élünk palotában, nincs 5 autónk és bejárónőnk.
Egy ügyvéd férfi nagyon szeretne megismerni és randizni velem, én viszont kicsit szégyellem magam.
Ők hatalmas vagyonnal rendelkeznek (az egész család), nem tudom érdemes -e belekezdeni egy ilyen kapcsolatba.
Tudom, nem szabadna szégyellnem, ahonnan jöttem, mert tisztességes emberek vagyunk és nem minden a pénz.
Ennek ellenére félek a nagyon gazdag férfiaktól és gyakran visszautasítom őket emiatt.
Picit nagyon naivnak tűnsz, ügyvéd elvtárs rá is repül a témára. De készülj fel, hogy nem biztos, hogy "megismerni" akar, hanem inkább csak bizonyos testrészeiddel kötne egy kicsit szorosabb kapcsolatot. Persze ezt kihasználhatod, de a naivitásodból az jön le, hogy te nem az a típus vagy, mint az unokanővérem, aki kb. abból is él, hogy gazdag férfiakkal kavar, akikről pontosan tudja, hogy csak a testét nézik, ő meg csak a pénzt. Elvileg mindenkinek jó így.
De neked azért csak óvatosság kellene és jóval kevesebb naiv gondolat.
Én is ügyvéddel vagyok kicsit hasonló szituációba - viszont nálam bizonytalan, hogy akar-e valamit (egyszer igen, egyszer nem.)
Én is bőven szerényebb körülmények között vagyok, de az "én ügyvédem", nem annyira gazdag. (Mármint van viszonylag rendes fizetése, de a pénzzel nem tud bánni, így szorult általában a helyzete...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!