Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémát jelentene számotokra egy kialakuló kapcsolatban, ha kiderülne, hogy partnernek az életvitelét befolyásoló-meghatározó szívbetegsége van?
Figyelt kérdés
Egy ígéretes, vonzónak tűnő kapcsolat kibontakozása során egyszerre a másik elmondja, hogy olyan szívproblémája van, ami miatt nem bírja a fizikai terhelést, kerülnie kell az feszültséget és izgalmakat, rendszeresen kontrollálnia kell a pulzusát, s mindez érvényes az intim együttlétek során is, amikor ez meglehetősen körülményes és adott esetben kiábrándító.2022. nov. 3. 19:20
A kérdező szavazást indított:
Nem jelentene problémát, ha jó a kapcsolat, vállalnám.
Belemennék a kapcsolatba, de fenntartásokkal, s kiszállnék, ha számomra zavaró.
Nem mennék bele ilyen kapcsolatba.
31 szavazat
1/7 anonim válasza:
Igy ismerkedeskor kizarnam. Ez is az az eset, hogy eloben latsz, megtetszik vki, beleeesel, es onnantol mar ugy fogadod el ahogy van. De idegenkent ismerkedeskor nem adnek eselyt.
2/7 anonim válasza:
Gaz,h en cipelek mindent. Azonnal felejtos komoly kapcsolatnal.
3/7 anonim válasza:
De gáz hogy az emberek többsége egy betegség miatt szakitana, vagy esélyt se adna az ismerkedésre..
4/7 anonim válasza:
Az én természetemmel akkor nem járna jól, fél perc után vihetné a mentő 😂 viccet félretéve amúgy talán meg tudnám szokni, de borzasztó nehéz lenne úgy, hogy ez a leghétköznapibb történéseknél, mint a szex is jelen van. Teljesen meg kéne változtatnom a viselkedésem miatta, a plusz teherviselésről nem is beszélve. Valószínű nem menne ez egy életen át.
5/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi, aki eddig szavazott, tényleg elég meglepő ez az arány, bár nézzük a pozitív oldalát: őszinték a szavazók.
2022. nov. 3. 22:28
7/7 anonim válasza:
Nekem igen. Én szexben pl. elég szenvedélyes vagyok, nem elégítene ki egy lassú toszogatás.... az meg egyikünknek sem lenne jó, ha a kielégítetlenségtől kaparnám a falat. És ha előre borítékolható ez, akkor miért pazarolnám mindkettőnk idejét azzal, hogy "jaj, majd meglátom", ha 99%-ig az lesz a vége, hogy nekem ez így nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!