Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy szeretői viszonyból kialakuló kapcsolatról?
Kapcsolatból kapcsolatba ugrani?
Őt megcsalta, engem is meg fog?
Csak az izgalom miatt volt érdekes az egész?
Amint eltűnik a rózsaszín köd, én leszek a felszarvazott fél?
Van esély egy szebb forgatókönyvre?
4. Ritka helyzetek egyike.
Többiekkel értek egyet.
Ez nem választás, hanem döntés kérdése. Úgy döntött félremegy. Ha te sem tudod neki megadni azt, akkor téged is megcsalhat, vagy csak szimplán ilyen a természete.
Persze attól függ, nőről vagy férfiról van szó.
#1! Ha nem szeret, akkor már nem mindegy? Csaljon, aztán kiderül és kivágom. De akkor is ezt tenném, ha nem csalna meg, csak simán nem szeretne. Miért akarnék olyannal lenni, aki nem szeret?
Azért ez nem olyan fekete-fehér,int írjátok. Nem olyan ritka a #4 példája. Semmit nem tudunk az előző kapcsolatáról. Lehet, hogy már régóta csak kínlódott benne, nem mert kilépni. Most viszont már tudja, milyen X ideig a langyos fosban tapicskolni és a következőnél már nem vár annyit, hanem hamarabb kilép, ha nem jó a kapcsolat.Vagy ott van a kérdező, meg az előző nő. Két különböző ember. Lehet, hogy az előző kapcsolatfüggő, nem akart kilépni a rossz kapcsolatból, a kérdező meg nem, és már akkor kilép, amikor megromlik a kapcsolat, így nem lesz ideje félrelépni se. Tudom, biztos szuper kapcsolat volt, csak a pasi ilyen gerinctelen típus, de azért írtam pár opciót, hátha mégse.
Kérdező! Lehet, hogy téged is meg fog igen, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy csak az izgalom miatt volt érdekes, vagy nem. Ha felszáll a rózsaszín köd, te leszel a felszarvazott fél? Te ismered. Ha jó kapcsolata volt, csak már nem volt szerelmes, akkor igen, valószínűleg te is így jársz. De ezekre a kérdésekre neked jobban kéne tudni válaszolni, mint nekünk, ha ismered azt az embert. Vagy csak dugtatok? Akkor jó eséllyel mindenre igen lesz a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!