Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy szeretői viszonyból kialakuló kapcsolatról?
Kapcsolatból kapcsolatba ugrani?
Őt megcsalta, engem is meg fog?
Csak az izgalom miatt volt érdekes az egész?
Amint eltűnik a rózsaszín köd, én leszek a felszarvazott fél?
Van esély egy szebb forgatókönyvre?
Miért gondolja mindig mindenki azt, hogy a szeretői út a könnyebb?
Szerintem ezt leginkább olyanok írják, akiknek semmiféle tapasztalatuk nincs ezzel kapcspolatban. Se pro, se kontra.
Jól van, jól van, akkor nyugodjatok meg, ha nektek sz@r, akkor mindenki másnak is az lesz. Mi meg, akik valakit megcsaltunk, mást meg nem, nem is létezünk 😁 Ilyen nincs. Remélem, most már mindenki boldog.
Én voltam a szerető, mára pedig házastárs. A feleségem ugrott egyikből a másikba. Anno csak az érdekelt, hogy velem legyen és elvarázsolt, hogy képes csakis értem elhagyni a férjét. Aztán kiderült, hogy előttünk mással is irogatott, 1-2 telefonhívás, 1 kávézás stb. Persze szex nem volt. De akkor is nagyon bosszantott egy időben, rengeteget féltékenykedtem és veszekedtünk. Én voltam persze a rossz, de ez teljesen kikészített, hiszen úgy fogtam fel, hogy nem én voltam az egyetlen, csupán az akivel a legmesszebbre jutott.
Azt mondogattam neki, hogy ha nem velem, akkor előbb utóbb mással fekszik le és hagyja ott a férjét. De ő mindig azt állította, hogy nem igaz mivel engem szerelemből szeretett, míg az előző férjét sosem szerette és a flörtölő partnereivel is csak játszadozott.
Mai napig nehéz ezt az egészet elraktároznom. Most nem csal meg az fix, de bennem van, hogy a jövőben bármikor megteheti majd. Azt mondta nem fog mert szeret és hogy szenvedett eleget és megbánta amiket tett...
Na meglátjuk...
Attól függ, mennyire volt korrekt az előző kapcsolatában. Ha hazudott, jó eséllyel neked is fog.
Ha tisztán és egyenesen lezárta, -és egyébként passzoltok- van esély, hogy veled tisztességesen bánik majd.
Egy szerintem biztos: minél tovább és minél többet hazudik valaki egy szeretői kapcsolatot fenntartva odahaza, annál jobban "kiképzi" magát hasonló helyzetekre, és a következő kapcsolatában akár profimód átverhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!