Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek egy szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy szeretői viszonyból kialakuló kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Kapcsolatból kapcsolatba ugrani?

Őt megcsalta, engem is meg fog?

Csak az izgalom miatt volt érdekes az egész?

Amint eltűnik a rózsaszín köd, én leszek a felszarvazott fél?

Van esély egy szebb forgatókönyvre?

2022. szept. 21. 19:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Miért gondolja mindig mindenki azt, hogy a szeretői út a könnyebb?

Szerintem ezt leginkább olyanok írják, akiknek semmiféle tapasztalatuk nincs ezzel kapcspolatban. Se pro, se kontra.

2022. szept. 21. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Karma....
2022. szept. 21. 23:16
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Igen, a karma szerint amit másokkal megteszel, azt veled is meg fogják tenni, akár hiszel benne, akár nem. Ennek függvényében azt csinálsz amit akarsz, csak a következményekkel is számolj.
2022. szept. 21. 23:19
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Jól van, jól van, akkor nyugodjatok meg, ha nektek sz@r, akkor mindenki másnak is az lesz. Mi meg, akik valakit megcsaltunk, mást meg nem, nem is létezünk 😁 Ilyen nincs. Remélem, most már mindenki boldog.

2022. szept. 21. 23:27
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ kinek ki az igazi. Két embert is ismerek akik szeretokent lettek parok. Az egyik a már idős nagynéném és a ferje. 36 éve egyutt! Az első egyiknek sem tartott sokáig. Aztán a barátom. Ismertem az első hazassaga alatt is. Jött a gyerek. Aztán a 2. no. Mindent eldobott, elhagyott érte. Szerintem 15 év után is szerelmes.Erre nincs recept. Az meg egyszerűen nem igaz, hogy aki ég yszer az máskor is. Minden partner más, aki a legrosszabbat t vagy a legjobbat is kihozhatja az emberből.
2022. szept. 22. 02:28
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Ha úgy vesszük mi is így jöttünk össze,és működik. Annyi különbséggel,hogy sok év barátság is megelőzte. Szerintem ha jól ismered, jóban vagytok,nem csak dugni jártok össze működhet.
2022. szept. 22. 07:06
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

Én voltam a szerető, mára pedig házastárs. A feleségem ugrott egyikből a másikba. Anno csak az érdekelt, hogy velem legyen és elvarázsolt, hogy képes csakis értem elhagyni a férjét. Aztán kiderült, hogy előttünk mással is irogatott, 1-2 telefonhívás, 1 kávézás stb. Persze szex nem volt. De akkor is nagyon bosszantott egy időben, rengeteget féltékenykedtem és veszekedtünk. Én voltam persze a rossz, de ez teljesen kikészített, hiszen úgy fogtam fel, hogy nem én voltam az egyetlen, csupán az akivel a legmesszebbre jutott.

Azt mondogattam neki, hogy ha nem velem, akkor előbb utóbb mással fekszik le és hagyja ott a férjét. De ő mindig azt állította, hogy nem igaz mivel engem szerelemből szeretett, míg az előző férjét sosem szerette és a flörtölő partnereivel is csak játszadozott.

Mai napig nehéz ezt az egészet elraktároznom. Most nem csal meg az fix, de bennem van, hogy a jövőben bármikor megteheti majd. Azt mondta nem fog mert szeret és hogy szenvedett eleget és megbánta amiket tett...

Na meglátjuk...

2022. szept. 22. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
El fogod rontani az egészet 17-es válaszoló. Túl féltékeny vagy. Az emberek más ember mellett mások.
2022. szept. 23. 10:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire volt korrekt az előző kapcsolatában. Ha hazudott, jó eséllyel neked is fog.

Ha tisztán és egyenesen lezárta, -és egyébként passzoltok- van esély, hogy veled tisztességesen bánik majd.

Egy szerintem biztos: minél tovább és minél többet hazudik valaki egy szeretői kapcsolatot fenntartva odahaza, annál jobban "kiképzi" magát hasonló helyzetekre, és a következő kapcsolatában akár profimód átverhet.

2022. szept. 24. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!