Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasitok hogy bukott le amikor megcsalt benneteket? Elő a jó storykkal :D
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 12:18
11/13 anonim válasza:
1: meghitt beszélgetés, bepoénkodtam hogy barmi van most elmondhatja... nem gondoltam volna hogy van mit :)
2: full szappanopera szagú, de így történt: hívtam telón, az benyomódott a zsebében és szépen végighallgattam ahogy épp rakja a csajt.
3: buliban volt én otthon, beléptem a fb-jába és élőben végig néztem a csetelését hogy ráírt egy csajra. 10 percre rá kb haza is ért, kertem hogy mutassa a telefonját meg es full nyugodtan ideadta. Persze minden ki volt törölve.
4: buliban részegen haverja mesélt dolgokat.
12/13 anonim válasza:
Egy másik nő kitette a facera h kapcsolatban van vele
13/13 anonim válasza:
A szája szélén szifilisz jött ki amire azt mondta herpesz, nem is hasonlított rá, természetesen én is elkaptam. Egy nő közösségi oldalra kitette kapcsolatban van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!