Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bukott le a párod, hogy megcsal?
Állandóan a telefonját nyomta, de úgy, hogy egy ágyban feküdtünk, és mindig el volt fordulva. Ha közeledtem felé, érdekes módon mindig gyorsan eltette a telefont. Annyira amatőr f@sz volt, hogy még megcsalni sem tudott rendesen xd
2021. szept. 21. 12:56
2/24 A kérdező kommentje:
#1 és utána kidobtad vagy mi történt?
Voltam olyan hülye, hogy próbáltam neki megbocsátani, de nem ment, mérgezi a kapcsolatot. Aztán mégis megbocsátottam neki és együtt vagyunk még. Bízni már nem tudok benne.
2021. szept. 21. 13:00
4/24 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy találsz egy olyan párt, aki valóban megbecsül majd Téged!
Köszönöm, bízom benne.
Nálatok volt lebukás?
2021. szept. 21. 13:03
6/24 A kérdező kommentje:
Igen, az expáromnál. Gyanúsan hordozgatta a telóját mindenhova, aztán egyszer bejelentkezve maradt a gépemen és bele néztem. Egy nő, kb 50 intim képet küldött neki. Egyből kuka..5,5 év..
Nálunk is telefonnyomkodás volt. Tudtam hogy valami titkolnivalója van, nagyon gyanúsan viselkedett, ő is balf_sz volt, nem tudta leplezni. Ismertem, mint a tenyerem (a megcsalást leszámítva... :D) úgyhogy kisilabizáltam a jelszavát, és borult minden. Egy 30 évvel idősebb öregasszonyt k_rogatott... Olyan rosszul lettem, hogy majdnem elájultam. Kb 1 óra alatt eltűnt az életemből.
2021. szept. 21. 13:10
Elkezdtek jönniba képeire egyedulallo nők like-jai
Mindezt megelozte egy hatalmas balhé amiben megvádolt azzal hogy én pasiznék. Es ki akart dobni alaptalan vádakkal.
Ezutan amikor egyutt voltunk szándékosan mutatta a telefonjat, es elkezdtek csajoktok uzenetek áramolni befelé azt epphigy meglattam rögtön inaktiv lett facen.kertem mutassa meg mik ezek tagadta hogy tarskeresozne. (Szandekkal mutatott annyit hogy szakitast provojaljon ki)
De ezek utan meg arrol győzködött hogy en kellek hű kibekultunk.
Ezert kertem hogy akkor tegye ki hogy kapcs ban van. Semmiképpen nem akarja kitenni. Ez miatt mivel engem már ez felőröl h szórakozik e csak velem, igy ujra ujra kertem. Es odáig fajult hogy inkabb szakít, mint az, hogy ki kene h tegye h kaocsolatban van es már ugy beszél velem (értelmiségi srác, nalunk ez abszolut NEM megszokott), hogy "k.ssoljál", meg rohadt gyökér", meg "odamegyek és akkorát lekeverek"...
2021. szept. 21. 13:48
2021. szept. 21. 13:48
Igen a szemétkedés és a hirtelen személyiségi változás hívta fel a figyelmemet,hogy valaki lehet a háttérben.Elkezdett furcsán viselkedni meg olyan szavakat használni,amit előtte nem.Tollászkodott mielőtt elindult mumkába,hazajött egyből kimosta a ruháját pedig a szennyes üres volt.
2021. szept. 21. 13:52
További kérdések: