Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a sztereotípia, hogy a nők hűségesebbek, miközben nem?
Sőt! Itt is és sok más helyen is a legdurvább megcsalásos sztorik nőkről szólnak.
És nem, ezzel nem azt mondom, hogy minden nő hűtlen és minden férfi hűséges, mert ez hülyeség és nem igaz.
Köszönöm a sok férfi ellenes kommentet.
Az sztereotípia.
Minimum annyi nő tart több vasat a tűzbe, mint férfi. A tökéletes feleséget/barátnőt pedig nem szokás megcsalni. Ritka az ilyen, de nők is megteszik.
Köszönöm a férfigyűlölő kommentet. A nőknek se kell érzelem a megcsaláshoz. Az pedig kutatásokkal bizonyított, hogy párkapcsolatban a nők unják meg hamarabb a szexet.
Nem azért vetífj ki valaki egy ember tettét a teljes nemre, mert férfi. Ezt nők is szokták. A dohányzás és az elhízás a férfiakra jellemzőbb, ehhez kutatás se kell. A megcsalás viszont nem igaz. Azok a megcsalásos sztorik melyik univerzumban vannak? Pont, hogy a nők nem hibásak sosem. Hűtlen a férfi? Szemét disznó. Hűtlen a nő? Szegényt biztos elhanyagolta a párja. Nevetséges.
A nőknek jóval nagyobbak az elvárásaik, ez közismert.
Végre egy értelmes komment, ahol a férfi és a nő nem két külön faj.
Amúgy, aki annyira statisztikákkal jön, az remélem azt is nézi, hogy hány férfi neveli sajátjaként más gyerekét, mert a nő megcsalta.
Statisztikak szerint a férfiak nagyobb arányban k.rnak félre, kutyát nem érdekli az anekdotaszerű bízonyíkaid.
“Research tells us that on average, around 20% of men are unfaithful to their spouse, as compared to 13% of women,”
Kérdező, a 10-es válaszoló vagyok.
Örültél, hogy az én válaszomban nincsenek nemi szeterotípiák, de közben te is azokat nyomatod.
Nem igaz, hogy társadalmi szinten kevésbé vannak hibáztatva a nők. Az a sztereotípia, hogy a nőknek "érzelmek kellenek", megvan negatív irányból is. Pl., hogy ha egy nő csalja meg a párját, akkor az aljasabb, súlyosabb, ő egy büdös rbanc egyből, a férfiaknál viszont létezik olyan, hogy tényleg csak kanos volt, és ő el tudja különíteni az érzelmektől, és ettől még szereti a párját/feleségét. Ilyet is bőven hallottam, olvastam.
Valóban valamivel több férfi lép félre, de nem sokkal.
Az okok szerintem mindkét nemnél ugyanazok, és erkölcsileg sem a női, sem a férfi megcsalás nem rosszabb.
Milyen meglepő, hogy minden a férfiak hibája...
Köszi, hogy idéztél az összes kutatásból, mint bizonyíték.
A sztereotípiára válaszoltam sztereotípiával.
1-es!
Akkor is félrekrnak, amikor szeretetet kapnak. Hol láttál te általánosítást?
3!
”Viszont a férfiak többsége képes évekig két (vagy többet) vasat tartani a tűzben "csak" azért, mert nem bírnak a himbilimbijükkel.”
Ez a nőkre jellemzőbb, mert nem bírnak a pínájukkal.
”Pedig a feleségek, vagy barátnők tipp-topp, remekelnek az ágyban, igazi háziasszonyok.”
Honnan tudod? Leszbikus is vagy? :D :D
5!
A nők is simán lelépnek gyerek mellől, de jellemzőbb, hogy gerinctelen módon hazudoznak. A nők nem érzelmesebbek, ha azok lennének nem bsznának össze-vissza.
A végeredmény azt jelzi, hogy a nők az aljasabbak, csak a hozzád hasonló feminista patkányok ezt eltagadják.
7!
”A férfiak lépnek félre gyakrabban, ami tény. Férfi szokás, hogy láttok a környezetetekben egy, vagy ne adj isten két olyan nőt aki valami számotokra nemtetszőt csinál, és ettől annyira elönti az ideg az agyatokat, hogy az összes nőre kivetítitek ezt a rossz tulajdonságot.”
Te nem ugyanezt csinálod férfiakkal?
Ki nem szarja le a ksh adatait?
”Még az sem igaz hogy "a legdurvább megcsalásos sztorik" a nőkről szólnának..”
Dehogynem, csak ezekről nem szólnak cikkek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!