Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az a sztereotípia,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az a sztereotípia, hogy a nők hűségesebbek, miközben nem?

Figyelt kérdés

Sőt! Itt is és sok más helyen is a legdurvább megcsalásos sztorik nőkről szólnak.

És nem, ezzel nem azt mondom, hogy minden nő hűtlen és minden férfi hűséges, mert ez hülyeség és nem igaz.

2023. márc. 28. 13:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/122 anonim ***** válasza:
0%

De igen, idéztem a 81-es hozzászólásomban.

Miért lennék amúgy "femináci retek", és hol írtam bármi olyat, ami gyűlöletet sugároz a férfiak felé? Megint keversz mással. Ha pedig mégsem, akkor úgy tűnik, neked az sem elég, ha azt mondom, hogy egyik nem sem mocskosabb a másiknál, és femináci vagyok, ha elutasítom azt a gondolatot, hogy a nők a mocskosabbak és durvábbak.

2023. ápr. 3. 13:42
 102/122 anonim ***** válasza:
8%
Nem. Nem én.
2023. ápr. 3. 13:51
 103/122 anonim ***** válasza:
0%

104!

Akkor jó. Te normálisabb vagy, mint ő.

2023. ápr. 3. 14:13
 104/122 A kérdező kommentje:

Én senkit nem sértegettem, engem viszont sértegettek, mégis velem van bajod. A férfi gyűlölet ellenem is irányult.

A legdurvább megcsalásos sztori meg...olvass ilyeneket.

2023. ápr. 3. 16:41
 105/122 anonim ***** válasza:
51%

Neked nem sértegetés az első megjegyzés, vagy a többi általánosítás a nőkről? Az miért van rendben, hogy te elhiszed amiről olvastál, de az nincs semmiképp, hogy 3,vagy 4 ember kutatásokkal jött elő? Te szintén azt írtad, hogy azok szerint a nők unják meg a szexet a párjukkal korábban.

Nem nevezed magadat hímsovinisztának, de leirtad amit leirtal és a másik "férfi" hozzászólásaival egyetérttél, hiszen egyetlen egy nőt nem védtél meg!!!

Mindenkit lehülyézett, feminácizott és végig hallgatták! Mégha nem is vagy nőgyülölő a valóságban, akkor sem írtad egyszer sem, hogy nem azért született meg a kérdés, hogy vitatkozunk, vagy nem tetted fel a kérdést neki hogy mennyivel különb ő hogyha bánt másokat férfigyűlöletet nem elfogadod ezek alapján, de a nőgyűlöletet igen.

Akkor mi az, hogy nem sértegettél senkit amikor maga a kérdés arra irányult, hogy a két nem összevesszen és végig hallgattál mint a sír az ő gyűlölködő megjegyzéseire? Hm?

Most mindenféle harag és provokáció nélkül kérdezem és őszinte választ várok.

2023. ápr. 3. 16:56
 106/122 A kérdező kommentje:

Messze nem értek egyet mindenben a "másikkal". Én azzal értek egyet, aki szerint egyik nem se jobb a másiknál.

Amúgy miért kéne ismeretlen embert megvédrnem?

Nekem mindegy, hogy ki minek nevez. Az, hogy valaki ismeretlen embert illet jelzőkkel, csak őt minősíti.

Maga a kérdés szándékosan ilyen, mert sajnos így lehet több embert megszólítani. Maga a vita pedig nem rossz dolog, de itt teljesen elszabadultak az indulatok.

Ha valami kimaradt vagy érdekel, írj.

2023. ápr. 3. 17:21
 107/122 anonim ***** válasza:
51%

Vagy miért nem töröltetted végre a kérdést a modikkal?

Élvezed a veszekedést, azt, hogy mindenféle jelzővel illette a többi nőt azóta, hogy kiírtad a kérdést?

Egyébként még te sem fogtad fel, hogy miről is szólt a 29-es hozzászólás. Pontosan arról, amire te gondolsz, hogy a nők azok, akik belebonyolódnak durvább szituációkba! Azért, mert érzelmeken alapszik a megcsalás (nem mindig, de ez logikus, de senki nem írta, hogy minden esetben)! Míg néhány férfi (nem az összes és senki sem írta, hogy örökké fog ez így lenni-2022/2023-as adatok) inkább egyéjszakásban lelnek örömet, vagy érzések nélkül tartanak fenn viszonyt.

Ebből következik az, hogy bár a férfiak a kimutatások szerint többször félrelépnek, a nők komolyabb, súlyosabb esetekben kötnek ki.

Egyik nem sem jobb a másiktól, csak a statisztika szerint más vezérli.

"Sőt! Itt is és sok más helyen is a legdurvább megcsalásos sztorik nőkről szólnak."

Miért hihető, megbízható források a Gyakori kérdések. hu, amikor sok a kamu sztori és miért azok a cikkek, kutatási oldalak amiket te tanulmányoztál, de az a pár linkelt oldalt hülyeség, amikor lényegében ugyanazt jelenti, azzal egyenlő, amit te írtál le? Ezt sehogysem értem.

És az miért akceptálható, hogy a "férfi"társad káromkodik, negatívan fejezi ki magát, de ha valaki nem hagyja magát, csak azt adja, amit kapott, akkor ő a férfigyűlölő? Holott ugyanazt írta le amit te gondolsz oldalak segítségével?

Szóval mindent összevetve, akkor vagy tökre tetszik neked, hogy a te kérdésed alatt összeugrott a nép, nem mersz kiállni a nők mellett, vagy számodra tökéletesen rendben van a nőgyűlölet, miközben a másik nem utálata egyáltalán nem okés. Pedig végig a társad volt nőgyűlölő és te úgy tűnik bólogattál, mint a kiskutya, csak most vagy kiakadva hirtelen mert több ember rápirított... Rossz a lelkiismeereted, vagy csak jónak akarsz tűnni?

2023. ápr. 3. 17:42
 108/122 anonim ***** válasza:
44%
(Nem egy embert oltogatott!)
2023. ápr. 3. 17:49
 109/122 anonim ***** válasza:
29%

"A legdurvább megcsalásos sztori meg...olvass ilyeneket."

Olvastam, hallottam épp elég ilyet. Egyforma durvákat mindkét nemtől. Aki azt gondolja, hogy nemi különbség van, hogy mennyi "durva", szerintem félelmetesen ostoba.

2023. ápr. 3. 18:15
 110/122 anonim ***** válasza:
50%

"Azért, mert azokban a kutatásokban több férfi ismert be megcsalást, mint nő, még nem lesz igaz." - 29-esnek ezt írtad vissza, de az első megjegyzésed nem arról szólt, hanem, hogy a nők esetei a komolyabbak, lol"

"Sőt! Itt is és sok más helyen is a legdurvább megcsalásos sztorik nőkről szólnak."

"Én senkit nem sértegettem, engem viszont sértegettek, mégis velem van bajod. A férfi gyűlölet ellenem is irányult."

Egy mondat miatt, hogy "haverkodjatok" össze? Vagy a linkek miatt, de mégis azt vallod, hogy a nők a durvábbak?

"Messze nem értek egyet mindenben a "másikkal". Én azzal értek egyet, aki szerint egyik nem se jobb a másiknál.

Amúgy miért kéne ismeretlen embert megvédrnem?"

Aha, szóval a nőket (mert nem egy nőről van szó, hiába hihetetlen) nem kell megvédeni, de beszólni be kell mindegyiknek, így van? A társadnak nem kell, hallgatni kell, bár "nem" értesz egyet. Értjük... Tiszta a kép. Be vagy tojva, vagy egyáltalán nem zavar téged = egyetértesz azzal, hogy a nők az aljasabbak, mint ahogy ő írta. Szép, "büszke" lehetsz magatokra!

2023. ápr. 3. 18:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!