Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hízás az oka ?
A baratom nem kíván már, ritka lett a szex. Sajnos meghíztam 12 kilót. De közrejátszott ebben az, mármint a hízásban, hogy úgy éreztem, hogy a barátomnak nem én vagyok a legszebb
Lehet hogy a hízás miatt nem kíván? Ő is hízott, nekem nem számít ez, ugyanolyan vonzónak látom.
Arra is gondolok , hogy igazan nem szerethet, ha egy ennyi elég neki, hogy ne kívánjon
Volt olyan pasim, aki kívánt engem soványan is , kövéren is....
A szeretettől még nem állt fel senkinek. A szeretetet és a szexet ne vedd egy kalap alá.
Igen, ha nagy az elváltozás akkor lehet, h nem kíván.
Bocsánat de egy nőnek úgymond nem kell tenni semmit, hogy aktív legyen. Max becsukja a szemét.
A nőknek is fontos ugyanúgy a külső, az arc, a jóképűség egy sportosabb test. A vonzódás nekik is ugyanolyan fontos, csak nincs rá feltétlenül szükségük, vonzódás nélkül is tudnak aktívak lenni.
#4 és nem, nem ott hordják a pasik a szívüket...ez egy női általánosítás mióta világ a világ. És te is kevered a szexet a szeretettel.
Nőkre és férfiakra is lehetne így köpködni de persze mindig akad kivétel.
,,De közrejátszott ebben az, mármint a hízásban, hogy úgy éreztem, hogy a barátomnak nem én vagyok a legszebb"
Jó kis kifogás, tehát ő a hibás azért mert neked nincs önbizalmad és elhíztál. Egyébként meg szerintem közre játszik, a külső a vonzalom alapja. Nekem sem tetszenek a zsírpárnák, lehet lepontozni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!