Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akik szívesen elengednék magukat párkapcsolatban, de párjuknak nem merik/merték közölni?
Mik a tapasztalatok? Mennyit küzdötök/küzdöttetek a súlytartásét?
Van, akinél szakítás lett a vége, ha igen, mekkora súlygyarapodás miatt?
De miért kell elengedni magad? Mármint ez a saját életed, a saját tested. Tehát ezek alapján Akkor eddig nem magad miatt sportoltál, meg nem azért, hogy egészségesebb legyél hanem azért hogy másoknak megfelelj?
Sosem értettem az ilyeneket, nem tudok azonosulni vele.
Egyébként meg persze hogy kihat a kapcsolatra. A vonzalom mindennek az alapja.
Még jót is tenne egy kis hízás, de nem megy. Nem is figyelek rá. 175cm, 53kg
Ez nem elengedés. Az egészséges súlyba (nem feleslegként) elférne rajtam még 10 kg biztosan.
De már elfogadtam a testemet, szeretem magamat vékonyan is.
Soha nem küzdöttem semmit a súlyomért/alakomért. Oké, gyerekkorom óta sportolok valamennyire, de soha nem ezért, hanem az élményért. Nem volt soha semmilyen diétám, sosem számolgattam a kalóriákat, nem terveztem tudatosan sem hízást, sem fogyást. Nem figyeltem semmilyen formában az étkezésemre
A kapcsolatom meg jó, tehát nincs olyan, amit ne tudnék megbeszélni a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!