Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnád vagy elengednéd? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! A párkapcsolatommal kapcsolatosan lenne kérdésem. A párommal 6 hónapja vagyunk együtt, és alapjában véve, egy nagyon jó kapcsolatban élünk. Ha egyiküknek szüksége van a másikra, segítünk egymásnak és mindent megbeszélünk egymással, lényegében minden rendben van, egy dolgot leszámítva. A párom egy múltbeli probléma miatt 6 éve jógázni jár,amivel semmi probléma sincs,hisz én is járok jógázni, csak én egy másik helyre, meditálok is, egyáltalán nem áll tőlem messze ez az egész, nem ezzel van a probléma, csak hogy tisztázzuk. Viszont a párom a jóga mellett jár egy bizonyos tantra jógára is. A hely ahova jár, egy "szekta", leginkább egyedülállók járnak ide, vallást is gyakorolnak, és itt több is van mind rendes jóga. Mindenzt a másik nemmel való érintéssel teszik és elmondásuk szerint érzik egymást, beindulnak a vágyak,érzik egymás lelkét is és ez nekik jó. A párom elmondása szerint ezen a tantra jógán olyat él meg, amit velem nem tud. És közölte velem hogy erre neki mindenképpen szüksége van és semmiképp se hagyja el. Úgy gondolja ez fix, a kapcsolatunk viszont nem, pedig csak ez az egyetlen gond, amiről eddigis beszéltem, hogy ez a dolog folyton köztünk van. Emelett lesz egy bizonyos 10 napos tábor jövő hónapban amire szintén mindenképpen el akar menni. A táborról egy ismerősömtől aki szintén járt erre a tantra jogára egy ideig, azt hallottam hogy a táboron mindenki mindenkivel szeretkezik, és ezt nem bírta elviselni, ezért lépett ki. A párom azt szeretné hogy mindezt fogadjam el, ő nem akar kilépni ebből a kapcsolatból mert minden ellenére velem is egy olyan dolgot él meg, amit mással nem. Tanácstalan vagyok, ezért kérdezlek titeket. A helyemben ti mit tennétek?2019. júl. 20. 19:35
1/9 anonim válasza:
Azonnal szakítanék, de az én vagyok. Hogy neked mi fér bele, és mi nem, azt neked kell eldöntened, nem másnak.
2/9 anonim válasza:
Ezt még olvasni is borzasztó volt. Nemhogy megélni.
3/9 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy mindenkivel nem feküdne le. Leginkább senkivel rajtam kívül.
Ha ez nem megy, akkor viszi-hali.
4/9 anonim válasza:
Tantra általában szex. 10 napos tábor, ja...szex.
Szakítanék.
5/9 anonim válasza:
Ezen mit nem lehet érteni????!!! Úgy megcsal, hogy még neked is elmondja! Nem tudom minek vagy még vele.... Ha neked ez így jó hogy nyitott kapcsolatban vagytok, akkor ámen!
6/9 anonim válasza:
Szégyen ez az ember.Szakítottam volna már akkor mikor tantra jógázni kezdett.
7/9 anonim válasza:
De ezt az elején nem tudtad hogy ilyen helyekre jár?
Véleményem szerint ez beteges,és ha ennyire szektás akkor miért nem a szektából választ partnert?
Én elhagynám és legközelebb meggondolnám kivel jövök össze
8/9 anonim válasza:
Biztos hogy nem fogadnám el és könnyes búcsút vennék tőle.
9/9 anonim válasza:
Nekem oké lenne. Én inkább szerető(ke)t tartó típus vagyok. Így nem gond, ha párom is hasonló dologban van benne. De elvérom, hogy használjon gumit. Én is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!