Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Önbizalom hiány Vagy a híres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom hiány Vagy a híres női megérzés lehet?

Figyelt kérdés

Mostanában keresem a jeleket arra hogy párom megcsal(hat).

Állandóan azon kapom magam hogy nézegetem a telefonját, sebeit atkutatom, szagolgatom a nyakát stb.

Igazából ideje se lenne engem megcsalni mindig tudom hol van kocsival viszik hordják, női kolléganője nincs.

Csak ilyen gyanakvó lettem egy ideje. Nem találtam (még) semmit.

Azóta lettem ilyen amióta egy haverja megjegyezte hogy ha jön a joidő akkor többnapos, éjszakás ottalvós horgászatot terveznek. Persze én oda nem vagyok meghívva. Azóta vagyok ilyen. Nem tudom lehet osszejatszanak.

2023. márc. 24. 11:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
55%
#20 ez egy nagy kamu. Elmebetegek miért irogathatnak ide?!
2023. márc. 26. 11:16
 22/25 A kérdező kommentje:

Na de én nem járok se ide se sehova. A páromat viszik hozzák kocsival, nincs női munkatarsa, stb stb. KB az egész napját tudom.

Azt is hogy egy dugashoz elég 10 perc de egyszerűen nincs rá ideje, nem lenne.

2023. márc. 26. 13:22
 23/25 anonim ***** válasza:
70%
Akkor meg miért vagy kattant? Szerintem te csak szimplán meguntad a párod, és most vmi alibi keresel, hogy kidobhasd.
2023. márc. 26. 14:23
 24/25 A kérdező kommentje:

Persze.... 🤦‍♀️

Azért mert ő is furcsán viselkedik.

Nem lehet ezt normálisan leirni.

Egyszer csak érzi az ember hogy már nem úgy viselkedik a másikkal.

Heti 4szexből havi 4 lett pl...

2023. márc. 26. 14:28
 25/25 anonim ***** válasza:
21, wow komolyan azt hiszed kitalaltam?? Barcsak kitalacio lenne
2023. márc. 26. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!