Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hiány Vagy a híres női megérzés lehet?
Mostanában keresem a jeleket arra hogy párom megcsal(hat).
Állandóan azon kapom magam hogy nézegetem a telefonját, sebeit atkutatom, szagolgatom a nyakát stb.
Igazából ideje se lenne engem megcsalni mindig tudom hol van kocsival viszik hordják, női kolléganője nincs.
Csak ilyen gyanakvó lettem egy ideje. Nem találtam (még) semmit.
Azóta lettem ilyen amióta egy haverja megjegyezte hogy ha jön a joidő akkor többnapos, éjszakás ottalvós horgászatot terveznek. Persze én oda nem vagyok meghívva. Azóta vagyok ilyen. Nem tudom lehet osszejatszanak.
Na most meg, beismerted,hogy veled van a probléma...
Az előző hozzászólásodban pedig megsértődtél.
Próbálkozz még.
A válaszom az, hogy igen, nagy gond van Veled, fejben.
😃
Nem az volt a kérdésem.
Amúgy azt hiszed csak én vagyok féltékeny nő a vilagkerekségben?
Nem volrunk együtt, de udvarolt nekem nem kicsit.
Előadta mennyire egyedülálló..
Aztán egyszer rámtört ilyen rossz érzés..éreztem,hogy van valami.
Hónapok óta komoly barátnője volt,aki lassan a menyasszonya is lesz.
Nem rosszból,de én azóta hiszek a megérzésekben..van ebben valami.
Nem tudom miert trollkodnak a tobbiek.
Viszont ahogy elottem is mondtak a megerzesek sokszor igazat mondanak. Velem is ez volt, hogy a kapcsoaltomban elkezdtem erezni valami furcsat, a baratom viselkedese nagyon fura volt. Ugyanugy mindenrol tudtam mindig, o maga is mondta huseges ember stb megis a vislkedese fura volt. Neha ide is kiirtam, hogy vajon jol latom stb mindenki elmebtegnek nevezett mint teged, meg pszichologushoz is kezdtem jarni hogy tuti en vagyok az orulten maniakus stb. Teltek az evek, en egyre inkabb belebetegedtem ebbe, hogy bar mondja szeret, huseges, tenyleg soha nem jar el megis valami elementalis erzes azt mondja ezaz ember jellemtelen, hutlen, csalo. De az itteni kommentek miatt is meggyoztem magam, hogy hihetek a baratomnak stb.. elkzdtem hinni benne, belesuppedtem a kapcsoltba majd egy varatlan pillantban elem allt es kozolte, hogy kb elso perctol fogva szanaszet csal mindenfele nokkel, prostikkal, tinderes, instas barkikkel. Hogy mikor? Amikor elmegyek pazichologushoz arra az 1,5 orara vagy amikor elmegyek fodraszhoz vagy amikor epp mutenek a korhazban. Visszaolvastam a telefononba az idorol-idore felirt jegyzeteket a gondoaltaimrol es erzeseimrol es hat dobbentes volt, hogy szinte azonnal raereztem arra amit muvelt velem a baratom csak akkor meg nem volt bizonyítékom. Ez életemben a 2.alkalom hogy a megérzéseim 100%-ban igazat mondtak amikor a páromról valamit gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!