Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalnak, hánytok?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondta, hogy ha őt megcsalna a párja, ő összehányna magát. A minap néztem egy filmet, amelyikben egy nő megtudta, hogy a férje megcsalja, és azonnal összehányta magát. Az lenne a kérdésem, hogy ez valós dolog? ti láttatok ilyent? vagy tapasztaltatok ilyent? Előre köszönöm a komoly válaszokat2023. márc. 16. 09:35
11/14 anonim válasza:
10, egyutterzek, kitartast! Nekem 2,5 ev utan vallotta be, hogy szanaszet csalt. Ugyanugy voltak redflagek, de sosem hittem volna, hogy valaki ennyire kepes hazudni, manipulalni es ennyire szamito lenne ezert mindig elvetettem a megerzeseimet.
12/14 anonim válasza:
Én attól hanyok ha valaki úgy kezd egy mondatot hogy mondanom kell valamit
13/14 anonim válasza:
A barátnőd átvitt értelemben mondta.
14/14 anonim válasza:
Ha minden megcsalás kiderülne, ha ez így működik, akkor fokyamatosan hányna mindenki.
A boltban, a piacon, munkahelyen, mindenütt.
Mindenki naylon zacskóval a zsebében járna.
Bekéne vezetni egy olyan törvényt, hogy aki megcsalta a párját és ez kiderült, annak mindkét fülét levágnák.
Azonnal meggondolná a dolgot mindenki.
Mennyi fületlen ember rohangálna az utakon.
Komoly kihívás lenne olyat találni akinek van füle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!