Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok/asszonyok, milyen az a nő/esetleg konkrétan ki az a nő, akivel szinte biztosan megcsalna a pasid, ha tehetné?
Csak őszintén, kitől/mitől félted?
Spóroljunk időt és energiát! Az ilyen "Az én párom soha, senkivel." dumákat hagyjuk!
2.
Miért, szerinted 1000, egészséges, hetero, élő, potens, 15 - 75 közti pasi közül, hány mondaná nekik, hogy "Köszönöm, már fürödtem?", és nem menne be...a vízbe? [link]
Szerinted az 1000-ből egynek sem jut eszébe a párja, akit szeret?
Fura, hogy ha ugyanezt nő mondaná, férfigyűlölő lenne, de arra nincs szó, mikor a saját nemedről van ennyire lesújtó véleménnyel.
"4/4 anonim ***** válasza:
Szerinted az 1000-ből egynek sem jut eszébe a párja, akit szeret?"
De, és húzna óvszert, hogy ne vigyen haza semmit. És persze vinne virágot, mikor hazamegy. Ahogy szoktuk.
Nem tudok konkrét személyt mondani, mert nem ismerek ilyet. Ha az én külsőmet mondjuk kombinálnánk valakivel, aki nem unja a nem mainstream videojátékokat és a csillagászatot úgy szereti, mint én a biológiát, tőle lehet, hogy tartanom kellene.
A párom egy rettenetesen elvont ember. És többnyire aszexuális. Csöcsökkel és seggel nem lehet nagyon fogás találni rajta. Mivel már a kapcsolatunk előtt is azt mondogatta, hogy külsőre teljesen az ideálja vagyok, gondolom az egyetlen út, amivel közelebb lehetne vele kerülni, az az, ha valakinek még nálam is jobban átfedne az érdeklődési köre vele, miközben nagyon hasonlóan nézne ki, mint én.
Amíg nem volt gyerekünk, akkor talán el is gondolkodtam volna ezen a kérdésen, de amióta megszületett a gyermekünk, annyira szereti és félti őt / minket,hogyha még kívánna is más nőt, egyszerűen nem merné megtenni sem, mert tudja, hogy elveszíthet egy bal lépéssel minket.
De ettől függetlenül sem gondolnám ,hogy valaha megcsalt volna vagy megcsalna.
Szerencsére vannak férfiak akikben van még tisztesség és nem csak ilyen nyálcsorgatók akik rögtön ráugranának kB bármilyen lehetőségre
Margot Robbie-val megcsalna, az biztos. :D (Egyszer kötöttünk egy egyességet, hogyha valaha lehetősége lenne rá, akkor Margot Robbie-val megcsalhatna, illetve ha valaha nekem lenne rá lehetőségem, én Tom Hiddleston-nal csalhatnám meg őt.
Nem féltem senkitől, mert nincs értelme. Szoros kapcsolatunk van (ehhez hozzátartozik, hogy külsőleg és szexuálisan ideálisak vagyunk egymásnak), nem hinném, hogy valaha megcsalna bárkivel, illetve én se tudom elhinni magamról, hogy valaha megcsalnám bárkivel. Valamint a barátom néha elég nehezen tud megnyílni, már előttem se volt az a típus, aki érzelmek nélkül le tudna feküdni mással.
Ha pedig a jövő úgy hozná, hogy mégis megcsal, akkor úgyis meg fogja tenni, nyilván nem előttem, így nem is tudnám, hogy milyen típustól érdemes tartanom. Nem féltem semmilyen külsejű, típusú nőtől, mert semmi értelme, magamnak okoznék értelmetlen és alaptalan paranoiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!