Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megcsalnak abbol mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalnak abbol mit lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Minden szakitasbol lehet tanulni, szoktak mondani. Abbol hogy megcsalnak abbol mit lehet?
2022. dec. 21. 12:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Emberismeretet.
2022. dec. 21. 12:14
 2/17 A kérdező kommentje:

Olyan emberek is kepesek hutlenek lenni akirol senki nem gondolna es nagyon jol tudjak titkolni.

Nem igazan ertem ebbol hogyan lehet emberismeretet tanulni.

2022. dec. 21. 12:17
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Hogy máskor odafigyelsz a jelekre, amik megcsalashoz vezettek.
2022. dec. 21. 12:17
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Ennek mindig vannak jelei, aki mást állít, az önmagát csapja be. Nekem azt tanította meg életem egyetlen ilyen tapasztalata, hogy sokkal jobban bízzak a megérzéseimben, a másik tetteit figyeljem, és ne annak akarjak hinni, amit mond, amit vetít, amit én érzek vele kapcsolatban.
2022. dec. 21. 13:05
 5/17 anonim válasza:
32%

Abból nem nagyon lehet tanulni, kivéve ha te vagy az oka, ami a megcsaláshoz vezetett.

Például túlzott féltékenység, bántalmazás stb.

2022. dec. 21. 13:06
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
5-os ha féltékeny valaki akkor sem megcsalni kell, hanem szakítani. 🤦‍♀️
2022. dec. 21. 13:19
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Hogy nem mindenkinek való a monogám párkapcsolat.
2022. dec. 21. 13:21
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

Pl hogy vajon miért csaltak meg?

Engem is megcsalt anno a menyasszonyom, na abból tanultam a legtöbbet... ugyanis az is egy folyamat végeredménye volt.

2022. dec. 21. 15:30
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Megtanulhatod, hogy bárkit bármikor megcsalhatnak és semmire sincs garancia.
2022. dec. 21. 15:46
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Az olyan emberek teszik leghamarabb, és valami véletlen vagy csoda folytán le nem buknak, ők folytatják legtovább. Ezt konkrétan nem kell tanulni, elég csupán reálisan gondolkozni, élni jó pár évet, hallani, olvasni néhány valós storyt.

Minden egyes megcsalás, történjen veled, mással, ok-okozati összefüggésen alapszik. Legtöbbször a kommunikáció terén lévő hiányosság, nyitottság, valamiféle hiányérzet.

Ezeket ha nem hallod olyan embertől akinek maradéktalanul tudsz hinni, akkor megtapasztalod. Tehát tanulsz!

Mit? Legfőképpen azt, hogy nyíltan minden téren kommunikálsz a továbbiakban a partnereddel, és ezt tőle is elvárod. Olyan, hogy feltétel nélküli bizalom, ugyan létezik, de ilyen estben rájössz, hogy valóságban mégsem. Ha valami nagyon egyértelmű, az tuti gyanús.

2022. dec. 21. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!