Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalnak abbol mit lehet tanulni?
Olyan emberek is kepesek hutlenek lenni akirol senki nem gondolna es nagyon jol tudjak titkolni.
Nem igazan ertem ebbol hogyan lehet emberismeretet tanulni.
Abból nem nagyon lehet tanulni, kivéve ha te vagy az oka, ami a megcsaláshoz vezetett.
Például túlzott féltékenység, bántalmazás stb.
Pl hogy vajon miért csaltak meg?
Engem is megcsalt anno a menyasszonyom, na abból tanultam a legtöbbet... ugyanis az is egy folyamat végeredménye volt.
Az olyan emberek teszik leghamarabb, és valami véletlen vagy csoda folytán le nem buknak, ők folytatják legtovább. Ezt konkrétan nem kell tanulni, elég csupán reálisan gondolkozni, élni jó pár évet, hallani, olvasni néhány valós storyt.
Minden egyes megcsalás, történjen veled, mással, ok-okozati összefüggésen alapszik. Legtöbbször a kommunikáció terén lévő hiányosság, nyitottság, valamiféle hiányérzet.
Ezeket ha nem hallod olyan embertől akinek maradéktalanul tudsz hinni, akkor megtapasztalod. Tehát tanulsz!
Mit? Legfőképpen azt, hogy nyíltan minden téren kommunikálsz a továbbiakban a partnereddel, és ezt tőle is elvárod. Olyan, hogy feltétel nélküli bizalom, ugyan létezik, de ilyen estben rájössz, hogy valóságban mégsem. Ha valami nagyon egyértelmű, az tuti gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!