Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalnak, hánytok?
Egyszer volt ilyenben részem, igen.
Megtudtam, hogy a vélt legjobb barátnőmet kúrja az akkori párom, hajnalban kétszer is epét hánytam az idegtől.
A sokkhatás és magas stressz szint okozhat hányingert.
Nekem pl vizsga előtt ha nagyon izgultam akkor is hányingerem volt, de kapcsolatban is ha nagyon felzaklattak szintén.
Szóval valós.
Velem pontosan ez történt nőnap után másnap.
Találkoztam a barátommal, elmentem hozzá. Valami megmagyarázhatatlan rossz előérzetem volt egész nap, de igyekeztem betudni annak, hogy biztosan csak rosszat ettem.
Este elég egyértelmű bizonyítékot találtam arra, hogy az ex nője ott járt nála. Már amikor elkezdte a kimagyarázást, olyan szinten elindult a hányás mint valami roham, az orrom is vérzett.
Ki is derült a megcsalás pont nőnapon "köszöntötte" az exét.
Az egész hazautat (kb 3 óra) szénné hánytam, szakítottam. Azelőtt sose volt ilyen problémám, de van amit már a gyomor se tud megemészteni.
N/30
2 éve, de ismertük már egymást azelőtt. Sajnos volt már pár red flag, de nem akartam észre venni annyira hittem benne.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!