Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon jó a szex, egy szeretői viszonyba egymásba szerethettnek? ki alakulhat valami vagy csak szexuális vonzalom maradhat
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 11:26
31/38 anonim válasza:
Orrba szájba...
...mármint a szerelem
32/38 anonim válasza:
szeretőt mindig találsz, azt mondtad neked így jó!
nemnhiszem, hogy ezen agyalnál!
legyen jó a szex...
élvezzétek egymást amíg lehet
33/38 anonim válasza:
Nálunk kialakult. 5 éve vagyunk együtt, nagyjából 2 év csak szex volt, bár nekem már akkor is ő volt az Ő, az Igazi, a mindent elsöprő. Türelmes voltam, nála is megjött az érzés, nyáron esküvő :-)
34/38 anonim válasza:
Volt ilyen de mi függetlenek voltunk csak kevés szabadidővel.
Belémszeretett majd én is belé.
És rá pár hónapra szakított.
Utána már a csak szexet sem akarta sajnos.
35/38 anonim válasza:
33 as 2 evnutan lett beléd szerelmes?
37/38 anonim válasza:
A kérdező, aki csodálkozik, hogy édesemnek szólítják. Te amúgy melyik interdimenzionális térből érkeztél e földi siralomvölgybe?
38/38 anonim válasza:
Kotodes es jo szex a gxaori nem a szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!