Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon jó a szex, egy szeretői viszonyba egymásba szerethettnek? ki alakulhat valami vagy csak szexuális vonzalom maradhat
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 11:26
22/38 anonim válasza:
Érdemes lenne elválni.
Nem is értem, ezekben a kapcsolatokban nincs kommunikáció, nem ismerik meg egymást a kapcsolat elején csak dugnak egyet és jön a gyerek majd házasság?
Miért vagytok ilyen felelőtlenek felnőtt létetekre? Ne már, ez gáz.. xD
23/38 anonim válasza:
Nekem nincsen férjem, csak egy valakivel fekszem le, nem össze-vissza bárkivel. Több mint 3 éve elváltam, azóta nem voltam csak egy valakivel.
24/38 anonim válasza:
és ebben a tudatban milyen 2.-nak lenni?
25/38 anonim válasza:
Semmilyen tudatban nem jo masodiknak lenni, ha valoban az lennek. De nekem most nem hianyzik, hogy 0-24-ben itt legyen valaki, ez igy pont eleg. Aztan majd alakul a dolog. Szeretek egyedul lenni.
26/38 anonim válasza:
hát vannak előnyei, hátrányai.
gyermek van?
27/38 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez nem tesz jót ám a gyerekeknek sem. Azt látják, hogy anya és apa valójában nem szeretik egymást - ezt megérzik. Egy hazugságban élnek, ha később kerül sor a válásra, akkor később rájönnek, hogy át lettek verve.
28/38 anonim válasza:
Van, nálam egy, nála kettő.
EGyetértek az utolsóval, csak sajnos nem mindenkinek ilyen a meglátása. ÉN meg nem fogok erőltetni semmit, mert az nem fog jót szülni. Magától kell, rájöjjön mindenki, mit és hogyan akar, utólag engem senki ne hibáztasson a döntése miatt.
29/38 anonim válasza:
Valahol olvastam h ha jó a sex akkor dolgozik a kötődésért felelős gén/hormon.
30/38 anonim válasza:
Kötődik ő, csak az a kérdés, én meddig vagyok hajlandó várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!