Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párodtól ha 100%-ban megvonod szexet, attól még köteles hűségesnek lennie?
Sztm ebbe az esetben jobb hs külön válnak...
N 30
# 1
de ha szeretik egymást?
Attól még a szex igen fontos része a kapcsolatnak.
Úgyse fog hosszú távon működni.
Tapasztalatból is mondom, én is azt hittem bírni fogom, de szakítás lett.
Jobb előbb, mint utóbb.
N 30
Vannak bajok.
Kezdjük ott, hogy a hűség az nem valamiféle "csere" eredménye, és nem is kötelesség, hanem alapvető elvárás egy működő kapcsolatban. Ha már felmerül a hűség megszegése, abban a kapcsolatban már nagyon komoly bajok vannak.
Aztán a szexmegvonás, mint büntetési forma... hogy is mondjam... elég komoly baj van, ha már ehhez kell nyúlni. Ez már azt mutatja, hogy a kommunikáció, és a problémamegoldás abban a kapcsolatban minimális szinten sem működik.
Akkor meg minek a kapcsolat? Ha már komoly problémák vannak, nem működik a kommunikáció, a szexualitást már nem a gyönyör megélésére, hanem fegyelmező ezsköznek használják, és már a megcsalás is felmerült... akkor azt a kapcsolatot hülyeség folytatni. Csak kidobott idő.
2-es A szex nélküli kapcsolatot barátságnak hívják. Persze lehet próbálkozni nyitott kapcsolattal, de akkor is az lesz a vége, hogy valakinek elege lesz.
Az egyetlen működő terület ebből a szempontból egy 30+ éve működő házasság lehet 50-60 évesen, ahol már nem igazán van egyébként sem jelentősége a szexualitásnak.
Nem köteles, de veled maradni sme köteles.
Én soha nem csalnám meg a barátnőmet. De adódhat olyan, hogy a kapcsolat már nem működik, és talán helyre sem hozható. Olyankor kell békében különválni.
Ha nem elég valakinek a szex, akkor szakítani kell pont
Nem a háta mögött intézni a dolgokat.
2. Ha nem szexetek soha nem is szeretitek egymást igazán.
Igen. Ha valami nem tetszik, ott a szakítás. Senki sem kéri, hogy egy szar kapcsolatban cellázzon a másik.
Nem értem a megcsalás koncepcióját: van egy szar kapcsolat, ami annyira szar, hogy képes lennél benne elárulni a társad és szembeköpni az elveidet a gerinced elhagyásával... De azért hazudsz és sunyiban baszol félre, hogy ezt a szar kapcsolatot megtarthasd. 😂
Nem agyatlanokkal jöttem össze, elvárom tőlük, hogy ha nem lehet megbeszélni valamit, lépjenek ki a kapcsolatból. Ez a logikus döntés ilyenkor, nem dugni mással és hazajárni ahhoz, akivel nem működnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!