Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednéd, hogy a párod nyomkövető alkalmazást telepítsen a telefonodra, hogy mindig láthassa mikor merre jársz?
30:
Ez átvezet ahhoz a kapcsolatfilozófiai kérdéshez, hogy jó-e egyáltalán megtudni, ha a másik “tilosban jár” úgymond, vagy jobb, ha mindenki azt hisz a másikról, ami őt megnyugtatja, boldoggá teszi.
Mi a Google Mapsen be voltunk jelölve egymásnak. Nálunk ez a családban (szülők, testvérek) teljesen megszokott, a barátnőm kicsit értetlenkedett emiatt, hiszen ez szerinte olyan "furcsa". Szerintem meg teljesen normális, ha a közeli hozzátartozóim látják, hogy éppen merre vagyok. Titkolni valóm nincsen, netán ha meg valami baj történik, van egy kiindulópont, hogy merrefelé induljanak el.
Családon belül sosem csináltam belőle problémát, viszont a barátnőmnek tavaly volt egy-két érdekes "megmozdulása" a térképen, amikor máshová mondta a tartózkodási helyét, mint amit "láttam", vagyis amit mutatott a digitális technika. Lett is belőle egy elég durva konfliktusunk, mert szerintem megcsalhatott. Nem részletezném itt, de eléggé egyértelműek voltak a jelek, illetve a tapasztaltak és azóta is tartom magam az álláspontomhoz, hogy azon az 1-2 hétvégén történhetett valami, amiről jobb, ha nem tudok.
Ha érdekel valakit, privátban mesélhetek, de itt nem részletezném túl a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!