Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Engednéd, hogy a párod nyomköv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednéd, hogy a párod nyomkövető alkalmazást telepítsen a telefonodra, hogy mindig láthassa mikor merre jársz?

Figyelt kérdés

2023. márc. 10. 22:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
88%

Annyira ostobák vagytok, hogy nem tudtok értelmezni egy ilyen egyszerű szavazást.

Itt mindig is több volt a nő. Ennyi.

Másrészt betegesen féltékeny pasiból lényegesen több van. Akinek egyszer ebben volt része, az onnantól kerüli erősen.

Az ilyen nyomkövetőnek akkor van értelme, ha van értelme. (Nem hitted volna, mi?) Például ha valaki túrázni megy, vagy veszélyes környéken lakik. Minden más esetben felesleges, mert átvehető.

2023. márc. 11. 04:36
 22/32 A kérdező kommentje:
Durva hogy mennyi itt a megzabolázhatatlan musztangként, szabadon csatangolni szerető nő!
2023. márc. 11. 05:07
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
Nem mert téves adatot is mutathat abbol meg baj lenne
2023. márc. 11. 06:45
 24/32 anonim ***** válasza:
65%
Fölösleges a mobil alapból egy nyomkövető.
2023. márc. 11. 07:03
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna. Ha valami baj történik, tudná, hol vagyok. Az autómhoz is van ilyen alkalmazás.

N

2023. márc. 11. 07:05
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

24

Es hogyan tudod csekkolni hol van a másik?

2023. márc. 11. 07:15
 27/32 anonim ***** válasza:
31%

26#Nekem nincs hozzáférésem, ha nem mutatja a messengeren ő maga, de a kormány ,google és még úgy 500an kapják az adatokat rólad.

Akkor már inkább a párom kapja.

Meg a 25ös is jó érvet mondott

2023. márc. 11. 07:18
 28/32 anonim ***** válasza:
74%

Mind a kettőnk fent van a telefonján. Mi apple térképét használjuk. Nem nézzük rendszeresen, de ha csak azért hívnám fel h elindult e már, elérte e a vonatot, stb akkor ránézek erre. Vagy egy egy baráti társaságom kirandulásnál. Szerintem ez telejesen oké, ha nem ezen függünk és óránként nézzük, vagy számon kérjük a másikat. Akkor lehet nekem sem tetszene. Mellékes de meg ideírod, h én látom a szüleimet is. És a párom húgát is.

35/F

2023. márc. 11. 08:14
 29/32 anonim ***** válasza:
62%
Mi látjuk egymást a térképen, nyilván félrelépni nem akarunk. Én hátrányát nem látom, előnye meg van néha. N
2023. márc. 11. 12:00
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Én semmilyen előnyét nem látom. Ha tudni akarom, hogy elindult-e, akkor felhívom. De általában ő hív, ha hazaindult. Azt tudjuk, hogy hol van a másik, kikkel és mit csinál, mert elmondjuk. Ha egyikünknek valami közbejön és késik, akkor dob egy üzit. Mivel lenne jobb, ha azt mondja, hogy elmegy kocsit mosni, én meg azt látom, hogy boltban van? Menne egyből a kombinálás. Miközben nem is a tilosban jár, csak megszomjazott.
2023. márc. 11. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!