Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednéd, hogy a párod nyomkövető alkalmazást telepítsen a telefonodra, hogy mindig láthassa mikor merre jársz?
Annyira ostobák vagytok, hogy nem tudtok értelmezni egy ilyen egyszerű szavazást.
Itt mindig is több volt a nő. Ennyi.
Másrészt betegesen féltékeny pasiból lényegesen több van. Akinek egyszer ebben volt része, az onnantól kerüli erősen.
Az ilyen nyomkövetőnek akkor van értelme, ha van értelme. (Nem hitted volna, mi?) Például ha valaki túrázni megy, vagy veszélyes környéken lakik. Minden más esetben felesleges, mert átvehető.
Engem nem zavarna. Ha valami baj történik, tudná, hol vagyok. Az autómhoz is van ilyen alkalmazás.
N
24
Es hogyan tudod csekkolni hol van a másik?
26#Nekem nincs hozzáférésem, ha nem mutatja a messengeren ő maga, de a kormány ,google és még úgy 500an kapják az adatokat rólad.
Akkor már inkább a párom kapja.
Meg a 25ös is jó érvet mondott
Mind a kettőnk fent van a telefonján. Mi apple térképét használjuk. Nem nézzük rendszeresen, de ha csak azért hívnám fel h elindult e már, elérte e a vonatot, stb akkor ránézek erre. Vagy egy egy baráti társaságom kirandulásnál. Szerintem ez telejesen oké, ha nem ezen függünk és óránként nézzük, vagy számon kérjük a másikat. Akkor lehet nekem sem tetszene. Mellékes de meg ideírod, h én látom a szüleimet is. És a párom húgát is.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!