Androidra milyen családi nyomkövetős alkalmazás van ami ajánlott?
Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 10:02
1/2 anonim válasza:
Google maps.
Megosztjátok egymással a helyzeteteket és látni fogjátok ki merre kóricál.
2/2 anonim válasza:
Nekem family link van, a lányom ha megy táborba vagy a nagyszülőkhöz, a telefont viszi magával, és az alapján látom mikor merre van, hazafelé látom, hol járnak a busszal az osztállyal, stb. Ott akár meg tudom nézni, mennyi időt tölt interneten, miket néz, bár őt még nem szippantotta be a telefon, szóval nem csekkolgatom, nekem inkább ez a jó, hogy mikor sokáig nem jelentkezik, meg tudom nézni, épp a Balatont csodálják, vagy a szálláshelyükön vannak...Mivel nem hívogatjuk egymást állandóan, csak 2 naponta, ad egy biztonságérzetet, hogy kicsit mégis szemem rajta, hogy jól van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!