Milyen telefonos nyomkövető alkalmazások vannak? (Több lent)
Miért leled boldogságod abban, hogy mások után kémkedsz?
Komolyan a falra tudnék mászni az ilyenektől...
Sztem más is kiváncsi lenne,hogy amikor a párja azt mondja,hogy dolgozni megy éjjel, de nem tudja elérni őt 4-5 órán keresztül az éjszaka kellős közepén, akkor valóban ott van-e ahol mondta,hogy lesz. Mellesleg ùgy,hogy nem szokott éjjel dolgozni és a telóján mindig elérhető,most is elérhető lett volna, elvileg...De semmi magyarázatot nem kaptam. Ezen kívül sajnos van okom a gyanakvásra.
Szóval nem kértem kritizálást! Aki tud segítsen, aki nem az léphet az oldalról!
Ehhez nem app kell, hanem hogy megbeszéld a pároddal, és nem a háta mögött kell kémkedni utána, hanem megmondani neki, hogy mi zavar téged.
Ne appokkal próbáld már meg „megoldani” a kapcsolatbeli problémáidat!
Dehogynem, manapság ez a divat, nem? Még a segélykéréshez is 'app' kell. NeoKubizmus.
"Aki tud segítsen, aki nem az léphet az oldalról!"
Ezt az arcolós dumát meg neglegáljuk, nem Te vagy a moderátor, vagy rosszul tudom?
Csak hogy értsd! Erről az oldalról ahol az én kérdésem van, innen lehet lépni!
Mi olyan bonyolult az embereknek abban,hogy ha valaki kér valamit nem arra válaszolnak hanem elkezdenek "észt" osztogatni néhány infó alapján ùgy,hogy semmit nem tudnak az egészről?!?!
Nem csak én tapasztaltam már ezt a dolgot. Vagy tévedek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!