Tényleg ennyire rosszak a Windows Phone alkalmazások?
WP-s telefont (Lumia 720) szeretnék és mivel nekem ez új,rá mentem a Nokia Áruházra,h milyen alkalmazásokat lehet rátenni.A Facebook,Viber és alap appoknál elolvastam a véleményeket,szinte senki nem volt megelégedve ezekkel,borzasztó hozzászólások voltak.
Valóban rosszak a WP-s appok?Válasszak inkább Android telefont?Kérem,csak WP-t használók válaszoljanak.Köszönöm!
"Most néztem fel a Google Playe-re is..kb. ugyanaz a helyzet..marad a WP :)))))"
Mégis miről besélsz?
Facebook alkalmazás 3.9-es értékelésű, lehet nem tökéletes, de ez 78% átszámítva, ami azért nem néz ki rosszul.
Az értékelések majdnem 60%-a 5 csillagos, több az 5 csillagos értékelés, mint a maradék 4 csillagra érkezett szavazatok összeadva.
Következőnek nézzük meg a Viber-t.
4.4 csillagos, tehát 88%-os, és itt is jóval több az 5 csillagos értékelés, mint a maradék értékelések összeadva.
WP-nél is ahoyg nézem a Viber egész jóra van értékelve (bár itt nem mutat annyira részletes statisztikákat), az, hogy a legutolsó értékeléseknél van pár egy csillagos értékelés semmit sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!