Milyen telefonos nyomkövető alkalmazások vannak? (Több lent)
Lehet,hogy rosszul írtam. A telója be volt kapcsolva csak nem vette fel. Ezért nem tudtam elérni.
Köszönöm az ötleteket,de sajnos nem tudom megbeszélni vele,mert nagyon érdekes egy természete van. Ha csak megkérdezem tőle ugy àltalánosságba,hogy kb mikor ér majd haza,hogy haladnak a melóval, az a válasz,hogy majd jön amikor jöb ne faggassam. Nem tartozik nekem elszámolással. Tudom,hogy már ki kellett volna lépnem ebből a kapcsolatból,de biztos tudjátok milyen az a se veled se nélküled érzés... Mivel cégvezető, így 2 év elteltével már ùgy gondolja,hogy megengedhet velem szemben olyan hangnemet ami minden esetben egy kapcsolat végéhez vezet. Elég bonyolult és hosszadalmas,fölösleges részletezni, csupán meg akarok róla győződni,hogy többet hazudik-e mint amiről tudok :-/
Inkább a szomorù igazsás, mint az örök bizonytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!