Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednéd, hogy a párod nyomkövető alkalmazást telepítsen a telefonodra, hogy mindig láthassa mikor merre jársz?
Betegesen féltékeny alakkal úgysem lennék.
Nekem tetszene egy ilyen app. Valahogy poénos és megnyugtató egyben, hogy tudjuk, a másik épp merre jár. Nem kell ebbe semmit kűlőnőset belelátni.
Jegyezd meg kérdező!
A nők, mindig nyomják a bizalom, hűség, megbízhatóság, ők sosem mennek félre dumákat.
De milyen érdekes, nyomkövető (Ami hasznos, ha eltévedsz egy túrá, lerobban a kocsid, készítsem a vacsit, mert úton vagy haza, szitukra.) és e-mail jelszó és telefon kód, na az nem! >:) De te mond meg, hogy akivel beszéltél az erkélyen telefonon 23 percet, a Gabi, az Gábor, vagy Gabriella?!
Nem és én se raknék a pasi telojára.
N 31
"14/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom a nőket jóval nagyobb arányban zavarná a dolog.."
Na miért? >:)
Ja, és a pasi, ha késik, akkor már kivallatják, hogy miért késett.
15:
🤣
Megjegyeztem!
Amíg kikérdezés és gyanúsítgatás alatt áll a pali, nem marad energiája a gyanakvásra :)) Ki van ez találva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!