Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flört még belefér így?
Figyelt kérdés
Neki is és nekem is családunk van. Nap mint nap látjuk egymást, mivel ott vásárol ahol dolgozom. Odáig jutottam, hogy az órát nézem, mikor jön már... nagyon tetszik, nincs mit tenni. Egyelőre csak szemezgetés és kismosoly van, de nem bánnám, ha több is lenne. Szerintetek mi az a lélektani határ, amit még igazán nem számít megcsalásnak?2023. márc. 1. 21:18
11/14 anonim válasza:
#6 érzelmi megcsalás mint fogalom NEM létezik
12/14 anonim válasza:
11. Letezik, csak akkor eszerint te fogalmatlan vagy.
13/14 anonim válasza:
Kerdezo. Ilyenkor azert elgondolkodhatnal azon, hogy a csaladod tobbi tagjanak milyen jovokepet nyujtasz. Elindultal egy uton, aminek a vegen a csalado felbomlasa van. Lehet, hogy ugy gondolod, hogy idoben megalljt tudsz parancsolni magadnak, de ez illuzio, hiszen a parodat, ha megkerdezned errol, o biztos azt mondana, hogy mar atlepted a hatart. Surgosen ujra kene gondolnod, hogy mit szeretnel a csaladodnak nyujtani, es ehhez a korulotted kialakult kornyezet megfelelo-e?
14/14 anonim válasza:
Megcsalásnak nem számít nálam ez a fajta direkt incselkedős flört, attól még undorító, tiszteletlen apárod és a másik párja felé is, és hányingert keltő nekem legalábbis, és válóok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!