Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A flõrt belefér egy kapcsolatba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A flõrt belefér egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

2019. nov. 12. 21:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem!
2019. nov. 12. 21:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinek egyéni döntés.

De ahol az egyik fél szükségét érzi annak, hogy másokkal flörtölgessen az otthon valamit nagyon nem kap meg és hiányzik az erős érzelmi szint a kapcsolatából. Én is olyan ember vagyok aki szeret flörtölgetni, de amíg a kapcsolatom rendben van és szeretem a párom soha nem megyek bele ilyen szituációkba, igényem sincs rá ha van valakim és minden oké vele.

2019. nov. 12. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. nov. 12. 21:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem.
2019. nov. 12. 21:21
 5/15 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek kapcsolatban, met utána rendszerint rám akadnak, amit meg nem akarok, illetve csomó kellemetlen helyzetet eredményezne.

Meg különben is helyén az önbizalma, sőt így is kapok elég bókot, dicséretet, nem szoktam direkt flörtölgetni.

Szóval minek? Ugyanezekért a páromtól sem nézném jó szemmel.

2019. nov. 12. 21:31
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Olyan sokfélét neveznek ma flörtnek.

Az én fejemben az nyilvánvalóan konkrét célzatosság nélküli kedves, pikáns megjegyzés.

Úgy belefér, szerintem.

2019. nov. 12. 21:39
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
Az en normáim szerint nem. A flört az egy lépés a megcsalás felé. Valakinek az is belefér ha más pasi szopatja és bass za a nőjét.
2019. nov. 12. 23:08
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Kövezzetek meg ,de szerintem belefér

A flört önmagában teljesen ártatlan dolog

Ha valakinek segít az önbizalmának hogy a párján kívül más ellenkező neműnek is tetszik akkor miért ne flörtölne mással?

2019. nov. 12. 23:58
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
8.! Mert neked jól esne ha a párod előtted kacérkodna mással? Hogy jaj de dagadnak az izmaid az ingben! Vagy húha nagyon szépek a melleid! Ma hagyjuk már, hogy ezek beleférnek! Meg még meg is tapogatja aztán csók lesz belőle és ismerjük a megcsalós sztorikat! Mind egy kis ártatlan flörttel kezdődnek.
2019. nov. 13. 00:15
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
#9, szerintem a "de szépek a melleid" az nem flört, az sima tahóság.
2019. nov. 13. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!