Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flõrt belefér egy kapcsolatba?
Ez mindenkinek egyéni döntés.
De ahol az egyik fél szükségét érzi annak, hogy másokkal flörtölgessen az otthon valamit nagyon nem kap meg és hiányzik az erős érzelmi szint a kapcsolatából. Én is olyan ember vagyok aki szeret flörtölgetni, de amíg a kapcsolatom rendben van és szeretem a párom soha nem megyek bele ilyen szituációkba, igényem sincs rá ha van valakim és minden oké vele.
Én sem szeretek kapcsolatban, met utána rendszerint rám akadnak, amit meg nem akarok, illetve csomó kellemetlen helyzetet eredményezne.
Meg különben is helyén az önbizalma, sőt így is kapok elég bókot, dicséretet, nem szoktam direkt flörtölgetni.
Szóval minek? Ugyanezekért a páromtól sem nézném jó szemmel.
Olyan sokfélét neveznek ma flörtnek.
Az én fejemben az nyilvánvalóan konkrét célzatosság nélküli kedves, pikáns megjegyzés.
Úgy belefér, szerintem.
Kövezzetek meg ,de szerintem belefér
A flört önmagában teljesen ártatlan dolog
Ha valakinek segít az önbizalmának hogy a párján kívül más ellenkező neműnek is tetszik akkor miért ne flörtölne mással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!