Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A flõrt belefér egy kapcsolatba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A flõrt belefér egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

2019. nov. 12. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

# 5 vagyok

Az a baj a flörttel, hogy igen, nyilván játéknak indul, de

1) nem tudhatod, hogy a másik fejében mi van, lehet ő komolyan veszi... (ahogy írtam)

2.) azt sem tudhatod előre, ha ez többször van, mikor pattan ki a szikra és mégis észreveszed, hogy Péter/László/Gergő stb milyen figyelmes veled, helyes, vonzó stb. ÉS még egy hangot is tudtok megütni.

Aztán ami a legveszélyesebb, hogy pontosan a flörtök miatt elkezd valamelyik fél ezen agyalni, hogy vajon a másik gondol-e rá, vagy maga sem tudja mit szeretne. Igazából elég könnyű messze menni egyszer..

Félre ne értse senki, egy vadidegennel, akit soha nem látsz többet, az, hogy kedvesen ránézel és mosolyogsz rá, meg váltasz vele pár szót stb, annak nem igen lesz következménye, mert soha nem látod. (Ha meg elhív a flört hatására randira ugye lepattintod, és itt véget is éra sztori)

De egy kollégánál akit rendszeresen látsz pl., ott nem tartom ezt jó ötletnek..

És igen, nem egyszer volt már olyan, hogy egy mosoly, tekintet elég volt a másiknak ahhoz, hogy utána elhívjon, kezdeményezzen nálam.. Ergo alapból óvatos vagyok, ki akar utána magyarázkodni?

Másrészt:

értem, hogy aki ezeket a helyzeteket keresi, ennek kevés az önbizalma. tetszett is már ilyen pasi egyszer.. De ez a másik problémám:

egy férfira így nem tudok annyira felnézni, tisztelni, amennyire egy kapcsolatban elengedhetetlen számomra.

Nekem pl kifejezetten fontos, hogy a férfi magabiztos legyen ( vagy ezt mutassa), határozott legyen, és ne legyen kisebb önbizalma, mint pl nekem.. AZ egy picit kiábrándító. Márpedig ha valaki folyton szükségét érzi, hogy másoktól bókokat zsebeljen be, az nekem kiábrándító kicsit. Miért nem teszi helyre magában az önbizalmát?

Nekem ez nem a férfi kategória, hanem ezek a "pasik", vagy a "fiúk", a férfi ott kezdődik, aki tudja, hogy mit akar, határozott, és nem komplexusos.

Én nem tudom ezt elnézni a fenitek miatt.

Nem a párod kárára kell tornázni a saját kis egódat, aki ilyen, az tegye rendben magát belül. Nekem ehhez nincs türelmem. (Hozzáteszem, erre a fajta önbizalomnövelés miatti flört helyzetre elég szélsőséges példát is láttam már pasitól, saját maga mondta el, miért jött oda hozzám (pontosan ezért), úgy, hogy közben párja van.. Nálam ezekkel már leírta magát, de van aki elnézi- az ő párja is elnézte, ahogy szórakozóhelyeken csajokhoz ment oda folyton, "flört"és önbizalomnövelés gyanánt.. Nekem pedig nem kell sérült ember.)

Persze ez szélsőséges példa, de akkor is maradok az egészségesnél: egészséges önbizalom, egészséges embernél ( nem kisfiú, nem kisgyerek).

2019. nov. 13. 08:36
 12/15 anonim ***** válasza:
És ha ez 7eve tart az nagyon necces??
2019. dec. 22. 16:13
 13/15 A kérdező kommentje:
7 éve tart valakivel a flört?
2019. dec. 26. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Vmi olyasmi igen
2019. dec. 27. 05:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, először az jutott eszembe hogy igen elég necces h valaki már 7 éve ennyire ott van, aztán meg az h hát vegulis 7 év alatt nem történt semmi csak flört.
2019. dec. 27. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!