Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert erzek pánikot ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzek pánikot ?

Figyelt kérdés

Felek attól, hogy a barátom megcsal, pedig sose voltam féltékeny az előző kapcsolataimban. ( vele kapcsolatosan van sok gyanús jel)

Most mar beteges obszesszióvá fajult az egesz, a munkám alig tudom ellátni, folyton ellenőrzöm, es egesz nap arra gondolok, hogy biztos most fog megcsalni .

Tudom, hogy NEM LEHET megakadályozni. Hogy betegség amit csinalok, de nem bírom abbahagyni!!

2023. márc. 1. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha vannak rá jelek, akkor miért nem kapod el inflagranti? Miért nem kérdezel rá, hogy van-e valakije rajtad kívül? Tulajdonképpen a reakciója választ adhat (különösen úgy, hogy eljátszod, hogy pontosan tisztában vagy azzal, hogy megcsal és nincs értelme hazudni, titkolni tovább).

Mellékesen megjegyzem csak úgy margóra, hogy ha tévedésben vagy jelenleg vagy sem a kapcsolatnak úgyis annyi, mert nem működőképes bizalom nélkül, úgyhogy a tanácsom (nem számít, hogy rákérdeznél, vagy kutatnál tovább), hogy inkább szakíts. Nincs sok értelme az egésznek.

2023. márc. 1. 21:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Persze, 1 es, mert minden pasi jóérzésű es elpirul a kérdés hallatán es minden bevall sírva es könyörög bocsánatért. Eddig titkolta, de most, hogy kérdem , rögtön bevallja. Milyen jó ötlet ! Es a reakciójából rájövök, mert kezd izzadni a homloka !
2023. márc. 1. 21:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Talán nem ártana némi alázatot tanulni az életben, hogy a párod nem a te birtokod! Ez pusztán egy önbizalom hiányos egoizmus.
2023. márc. 1. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Valahogy elleplezd le, ha ez segítene ténylegesen lezárni. De már így is mi értelme az egésznek? Csak tönkre mész testileg lelkileg. Milyen jelek vannak, írsz párat ? Volt hogy én is paranoiás voltam de kiderült hogy csak a saját szorongásom okozta és nem ő
2023. márc. 1. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:

Kérdező nem abból jössz rá, hogy hazudik hanem hogy támad, azzal jön pl hogy te biztos megcsaltad, vagy hebbeg-habbog.

De nekem mindegy, csak egy ötlet volt. Nyugodtan élj akkor pánikban, tényleg mindegy, hogy mit csinál, a kapcsolatnak előbb utóbb kampec...

2023. márc. 1. 22:06
 6/13 A kérdező kommentje:

Egy sunyi profi hazudozó nem fog hebegni habogni!

Es engem nem lehet meggyanúsítani ilyesmivel, mert rögtön arra gondolok, hogy magából indul ki!

2023. márc. 1. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Most úgy őszintén minek tettél fel kérdést ha figyelembe se veszed, amit írtunk?

Egyébként belenézzel a telojaba, screenshotolod az uziket, elmesz titkos talira. Így le tudod leplezni ha egyszer netán figyelmetlen, óvatlan.

De ha igazából a saját kishitű /kisebbségi komplexusod a hunyó és sehol semmi mégegyszer írom ráfog menni a párkapcsolat.

Tehát fölösleges nyomozgatni, nincs meg az alap, amire épül az egész!

2023. márc. 1. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Amit érzel, nem hiába érzed.

Én is így voltam, egyszerűen már magamat hittem valami őrültnek, "zárt osztályra velem" érzés alakult ki bennem....aztán...aztán egy borús délután robbant az atombomba és kiderült, hirtelen minden a helyére állt, a gyanúm, az érzések, azok a megmagyarázhatatlan dolgok amiknek tulajdonítást nem tudtam adni, de akkor abban a percben nem is, inkább 1-2 héttel, sőt, 3-4 héttel azután csapódtak le miután leülepedett bennem a rengeteg dolog.

Furcsa egy "dolog" az ember.

Szerintem valami ott lesz sajnos.

De persze 50-50%, lehet egész egyszerűen csak bekattantál, de ha tétet kellene tennem, nagy összeget tennék, hogy van vaj a pasi füle mögött.

2023. márc. 1. 23:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Minek vagy ilyennel egyutt, kell a drama? Ha ott vannak a jelek, mikozben profi hazudozo is, akkor mi tart mellette? En biztos nem elnek ilyennel.
2023. márc. 2. 06:10
 10/13 A kérdező kommentje:

8 as köszi!

9 es! En is nagyon büszke nő vagyok es pont így gondolkodom ahogy te, de fogalmad sincs hogyan tud egy aljas hazug átvágni es hazudni úgy, hogy te latod magad hibásnak.

Egy aljas az nem olyan hogy fut el es dugja a mobiljat es kezen fogva sétál a nőjevel

2023. márc. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!