Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapuzárási pánikot nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapuzárási pánikot nőknél milyen tünetek kisérik?

Figyelt kérdés
Gondolok itt szexualitás,öltözködés,stb,vagy? Mert annyi mindent hallani erről a témáról!
2016. okt. 13. 15:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
Nincs kapuzárási pánik, ezt csak a civilizált társadalom generálja és tolja az emberekre.
2016. okt. 13. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Akutt punciviszketés általában. -.-
2016. okt. 13. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy, egy éltesebb hölgy, szeretne még jó szexet, akkor, mint mindent, címkézzük fel. Szeretik az emberek, ha minden be van skatulyázva, van hozzá egy címke.
2016. okt. 13. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Egyetértek az előttem szólókkal. Ennyi erővel egész életünkben valamilyen pánikban vagyunk. Iskola befejezési pánik, felnőttem pánik, nem vagyok már tini pánik, elmúltam 25-30... akármennyi pánik.
2016. okt. 13. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Nőknél nem ilyen van, hanem klímax, és olvass utána a neten. Kapuzárási pánik férfiaknál van.
2016. okt. 13. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A házassàgban lévő 40-es nő hirtelen rájön,hogy még alig élt. Szeretne többet tapasztalni. Szexuàlisan is meg mindenhogy. Ilyenkor nagyrészük megcsalja a férjét. Rendszerint válással végződik a dolog de nem biztos. Én ezt láttam a környezetemben.
2016. okt. 13. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
Igen #6, csak ezzel az a gond, hogy ezt bármilyen életkorban gondolhatja valaki. Akkor milyen címkét aggatsz rá?
2016. okt. 13. 16:46
 8/11 anonim ***** válasza:

7# Sorry! De nem aggattam senkire cimkét! A kérdésre válaszoltam. Én sem kapuzárási pánik néven ismerem a nőknél de nem kötöttem ebbe bele.

Eddigi tapasztalataim alapján 40 utan "bolondulnak" meg ilyen szinten a nők. Nagyrészt.

2016. okt. 13. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Sokvele jele lehet, en pl 34 vagyok es egyetertelmu, h panikolok (habar ez a kapuzarasi tunet a ferfiak sajatja:-))

En pl beiratkoztam hip hop orara, elkezdtem gordeszkazni, es baseball sapit hordok hetvegente deszkas cipovel. Manager vagyok egy multinal, mindennap elegans vagyok, magassarku, diszkret smink, szuper taskak, de tok olyan mintha megorultem volna:-))))Persze hatalmasokat esek a deszkarol, es a labam kek zold, a multkor eltortem a karomat de nem adom fel:-)))

Aztan kitort rajtam az utazni kell mania, ugyhogy irany Bali harom hetre, egy hete kitalaltam, h ahol elek az nem jo es koltozzunk el ugyhogy most uj hazat nezunk a ferjemmel. Hulye snapchat kepeket posztolok az Instan, mikozben az evfolyamtarsaim szulik a gyerekeket egymas utan, nyogik a hitelt es normalisan elnek ket gyerek hanyas kozott:-))))

Szoval most ezt az idoszakomat elem, ezer szazalek h koze van az oregedeshez:-))Szerencsere szexualisan mar anno kieltem magam ugyhogy bennem nincs ez a "probaljunk ki mas pasikat" oszton, ezen mar tulvagyok. A ferjemmel vagyok boldog, jokat rohogunk, mondjuk rajta nincs kapuzarasi panik es majd nalam is elmulik.

Jaaaaa meg elkezdtem acro jogazni, ennek kovetkezteben raestem a fejere, aztan az asztalra, es levertem az osszes poharat a konyhapultrol....de feljlodik a balanszom es egyre hajlekonyabb vagyok:-))))Ebbe mondjuk bevontam ot is, es allatira utalja h a laban egyensulyozok, meg ugy az egeszet...

Raadasul raragasztottam a dolgaimat, pl vettem neki egy kek deszkas cipot es amikor nem dolgozik abban kell maszkalnia meg Steve McQueenes poloban, neha sajnalom, dehat ezzel jar a velem valo egyutteles:-)))

Egyebkent sztem (legalabbis remelem), h ez egy ket even belul elmulik nalam, vegulis is nem deszka bajnok szeretnek lenni, sem hip hop hatter tancos:-)))))

Szerencsere 26-nak neznek mindig szoval nem az van, h a nyugdijas hasit a deszkan, de akkor is....:-)))))Jo lenne kicsit lenyugodni, de ugy latszik, h most ezt az idoszakomat elem:-))))))

2016. okt. 13. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
ez jó!
2016. okt. 13. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!