Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne hogy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges lenne hogy 20 évesen kapuzárási pánikom van?

Figyelt kérdés

Most lettem 20 nem rég és most be vagyok zsongva hogy

"úúú mindjárt megöregszem, és még nem is volt hosszú kapcsolatom, nem is szexeltem!!! Nah most mi lesz?"

És ez nem vicc, elég ratyin érzem magam, pedig van minden: család, haverok, pénz, idő, egyetem

De barátnő az nincs... és mintha gyorsabban telne az idő mint eddig!

F

2013. aug. 25. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy valami olyasmi de ne parázz nyugi :)
2013. aug. 25. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Törődj bele: valszeg női szemmel RONDA VAGY és a női tolerancia az az abszolút nullával egyenlő szóval rácsesztéééél. Pár év és vége az egyetemnek utána rabiga 50 évig és mire kettőt pislogsz vén trotty vagy akire senki sem kíváncsi. Ha nagyon peches vagy hamar kopaszodsz/őszülsz és 30 éves korodra ötvennek fogsz kinézni.
2013. aug. 25. 22:36
 3/9 A kérdező kommentje:

a genetikám egész jó :D magas vagyok, izmos, és egy netes program 8,5-re pontozta az arcszimmetriámat a 10ből xd Egy egész szép lányét meg csak 8-ra szal csak nem olyan rosz.

de tudom hogy viccből írtad :D csak idegeskedek itt hogy vége a tiniéveknek!

2013. aug. 25. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugi én ezt 15 éves koromban éreztem most 56 vagyok nem dőlt össze a világ megtaláltam a párom. Te is megfogod úgy hogy nyugi
2013. aug. 25. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt olvasva inkább az a bajod, hogy hatalmas arcod van... "Énvadjokakerájj" mentalitásban.

2013. aug. 25. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Inkább nyitni kellene azt a kaput. Még ki sem nyílt, már is zárni akarod? Korai.
2013. aug. 25. 22:52
 7/9 A kérdező kommentje:

4: huh, tök jó :) Majdnem annyi vagy mint apám

5: nem igazán... nem vagyok vmi népszerű, meg az önbizalom se bax szét(bár úgy lenne), csak nem egy alacsony ronda törpe lettem ennyi

6: Jah de ez olyan furcsa érzés akkor is, lehet sok ember megéli ezt :(

2013. aug. 25. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:
és egyre gyorsabban fog telni az idő 20 év felett sokkal rövidebbnek tűnik egy év mint tizenévesen majd meglátod :D
2013. aug. 25. 23:02
 9/9 A kérdező kommentje:

nem igaz! .... most majdnem elküldtelek a halálba xd

logikailag érvénytelen amit most mondtál...

2013. aug. 25. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!