Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet legyőzni a 'kapuzár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet legyőzni a 'kapuzárási pánikot' nőknél 30 éves korban?

Figyelt kérdés
Közel a 30-hoz se gyerek, se komoly kapcsolat! Nagyon félek, hogy sosem találom meg akivel családot alapíthatnék, vagy hogy szépen eltelik az idő felettem, de bele kényszeríteni nem akarom magam emiatt egy kapcsolatba! Ti, hogy tisztáztátok le magatokban ha volt ilyen érzésetek..Elsősorban nők véleményét várom :)
2015. márc. 28. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Van még kb. 10 jó éved. Addig csak összejön.
2015. márc. 28. 19:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Még egy 5 éved van.
2015. márc. 28. 19:22
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
A jó éveg harmincig tartanak. Az a tíz jó év kb. nulla. És jogos a kapuzárási pánik, a kérdező valóban késésben van, biológiailag már bőven túlhaladt az ideális koron, de gondolom fontosabb volt neki az őrjöngés meg a dolce vita, mint az emberi kapcsolatok. Ha szerencséje van talál magának valami balekot, aki így öregecskedőn gyereket csinál neki, ha nincs, akkor így járt.
2015. márc. 28. 19:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne stesszeld magad 10 ev hosszu ido es majd eljon a varva vart kapcsolat,baba.
2015. márc. 28. 19:25
 5/14 anonim ***** válasza:

"10 ev hosszu ido es majd eljon a varva vart kapcsolat,baba."

Vagy nem, és marad a hosszú magányos öregkor. :-)

2015. márc. 28. 19:27
 6/14 vorarlberna ***** válasza:

Egy jó kiéhezett 30as nő... Hmmmm :)

Best of ever.

2015. márc. 28. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
26%
Hát igen. A 30-as nőknél már kell gumit húzni, nehogy "elfelejtsék" bevenni a tabit.
2015. márc. 28. 19:41
 8/14 anonim ***** válasza:
21%

"Hát igen. A 30-as nőknél már kell gumit húzni, nehogy "elfelejtsék" bevenni a tabit."

A női aljasság szép példája, aztán a gumival együtt a nő is mehet a kukába. Egyedülálló harmincas szexen kívül sok mindenre úgysem jó.

2015. márc. 28. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:
érdekes a nők kapuzárási pánikja. van aki azon aggódik 30as évei elején, hogy nincs senkije, ezért, nem tud családot alapítani, más meg kirúgja a párját, mert még nem áll készen arra, hogy belevágjon :S
2015. márc. 28. 19:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Én közel 30 évesen voltam a legjobb formámban, akkor válogathattam a legjobban a férfiak közül, akkor érdeklődtek irántam a legtöbben, a férjemet is akkor ismertem meg. Tehát nem vagy még elkésve.
2015. márc. 28. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!