Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet egy megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy megcsalás bűntudatát legyőzni?

Figyelt kérdés
csak csók történt és találkozgatások :(

2015. febr. 6. 10:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

lány vagy fiú vagy? :)

Mióta vagy együtt a rendes pároddal? :)

2015. febr. 6. 10:34
 2/16 A kérdező kommentje:
nő vagyok és 6 éve
2015. febr. 6. 10:35
 3/16 A kérdező kommentje:
és nem tudok dönteni a kettő köözött :(
2015. febr. 6. 10:35
 4/16 anonim ***** válasza:
Csak nehogy ket szek kozul a padlora..
2015. febr. 6. 10:37
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
rib.anc vagy
2015. febr. 6. 10:37
 6/16 anonim ***** válasza:

Mindenképp oka volt annak, hogy így alakult, valami nem stimmel a kapcsolatotokban, elvágyódsz. Kérdés az, hogy mennyi idős vagy. Ha 30 alatti, illetve még az illető nem férjed, csak pasid, és úgy gondolod, hogy nem tudjátok rendbe hozni már, akkor érvényesül az "új mindig jobb". Viszont ha már házastársak vagytok, vagy ne adj' isten eljegyzett már, akkor tényleg problémás, és jobb lenne, ha megszakítanál az illetővel minden ilyen jellegű kapcsolatot.

Azt látni, hogy szereted a párodat, ami jó jel, de ha sok találkozás volt a másik féllel és csók is, akkor ő is szimpatizál veled, szeretne többet. Tényleg először válassz, mert ha úgy gondolod, hogy az új kapcsolattal jobban járnál, nincs okod olyan mély bűntudatra. Ha a régi mellett döntesz, akkor meg ha csak ennyi történt, még ne mondd el, tartsd magadban. Majd idővel elfelejted, jobb, mintha mostantól félteknnyé válna a párod.

2015. febr. 6. 10:42
 7/16 anonim ***** válasza:

egy csók sztem hagyján úgy alakult.. na de hogy nem tudsz dönteni közük akkor egyértelmű hogy már kifelé tekintgetsz a kapcsolatból

sztem a megcsalást még meg lehet bocsájtani de ha már érzelmek is vannak...

2015. febr. 6. 10:42
 8/16 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok.

Másodszor meg sehogy.

Mondd el!

Néha én szégyellem magam nő társaim helyett..

6 év után mással találkozgatsz?! Ha valami nem működik,vagy meg kell próbálni mrgjavitani, vagy véget kell neki vetni.

Nem hiszem el hogy ennyien a megcsalasba menekülnek.. Bezzeg ha a kocka fordul és az ilyeneket csalják meg,fel vagytok háborodva

2015. febr. 6. 10:43
 9/16 A kérdező kommentje:
nem vagyunk házasok és gyerek sincs se gyűrű.....igazából itt nálunk a háttérprobléma sok nem az hogy a mindennpokban ne jönnénk ki és sokszor éreztem azt h ezt már nem lehet ,egjavítsni
2015. febr. 6. 10:46
 10/16 A kérdező kommentje:
megjavítani
2015. febr. 6. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!