Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom "legyőzni" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom "legyőzni" a féltékenységet?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyok együtt a barátommal. Jó a kapcsolatunk, őszinték vagyunk egymáshoz, mindent elmondunk egymásnak. Ennek ellenére nagyon féltékeny tudok lenni és akkor teljesen kifordulok magamból. Nem tudom elviselni, hogy más lányokkal beszéljen (ha nem vagyok ott). Félek, hogy megcsal vagy lecserél másra...

Rosszul esik, ha elmegyünk valahova és folyamatosan azt hallom, hogy ez meg az milyen jól néz ki.

Az ő elmondása szerint nem cserélne le másra, de nem tudom elhinni. A régebbi kapcsolataiban rendszeresen csalta a barátnőit. Amikor felhozom ezt neki azt szokta válaszolni az már régen volt és azóta megváltozott.

Mivel tudnám a féltékenységet csökkenteni legalább? Mit csináljak?

20 éves vagyok.

2015. jan. 1. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

"A régebbi kapcsolataiban rendszeresen csalta a barátnőit."

20 éves l vagy. Tudod, hogy csalta a barátnöit. Téged is meg fog csalni elöbb-utobb. De ezzel számolnod kell. Ha féltékeny vagy hagyd ott most. Ha maradsz mellette akkor meg vedd tudomásul, hogy amit éppen bekapsz, most jött valahonnan. Még rajta van az ize. Dönts!

2015. jan. 1. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Folyamatosan azt hallod,más milyen jól néz ki,és tudod,hogy milyen.Fiatal vagy még ahhoz,hogy leragadj mellette,szóval szerintem lépj tovább.Akad olyan is,akiben teljesen megbízhatsz,és mellette nyugodt leszel.
2015. jan. 4. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hogy attol h veled jár egy srac, még nem a tulajdonod. Arra koncentralj amit kapsz tole ne arra amit mások kap(hat)nak. Ha az amit kapsz kevés, hagyd ott.
2015. jan. 4. 10:37
 4/4 anonim válasza:
önbizalom....segít,ha menni akar,menjen,ő veszít,nem te,még ha rohadtul fáj is.A következő kapcsolatod sem lesz jobb,nem a másikkal van a baj,hanem veled.
2015. jan. 4. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!