Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem kell csak szexre a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kell csak szexre a barátom?

Figyelt kérdés

A baratom úgy érzem hűtlen, de mar kapcsolatunk elejétől, persze szerinte beteg vagyok es nem igaz. Konkretan nem kaptam el.

Létezik, hogy azert nem hagy el, mert a nők akikkel megcsal, azoknak nem kell komoly kapcsolatra, mert peldaul foglaltak, házasok? Es nem látják férj anyagnak csak nyalatjak vele magukat?

2023. febr. 28. 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

Szóval van egy érzésed, semmi konkrét bizonyíték, ennek ellenére hosszú ideje nyomasztod a párod. Tedd össze a két kezed, hogy még nem elégelte meg, és nem hagyott ott emiatt!

Súlyos bizalmi/kötődési problémáid vannak, keress fel egy pszichológust!

2023. febr. 28. 08:04
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Semmi konkrét okod nincs hogy féltékeny legyél. Akkor miért csinálod? Magadat is és a párodat is stresszeled vele. Ha nincs bizalom, akkor az régen rossz. És ha így folytatod, lehet hogy ha eddig nem tett semmit, majd ezután fog, mert belehajszolod.
2023. febr. 28. 08:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha így vélekedsz róla, akkor ott nincs se bizalom, se tisztelet, se szerelem, se hűség. Minek erőlteted ezt a xar kapcsolatot???
2023. febr. 28. 08:13
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

Nem, más az oka, ha egyáltalán tényleg megcsal.

A férfiak sorrendiségi alapon működnek sokszor. Tehát akivel időrendi sorrendben először összejöttek, azt nehezen hagyják el. Azt tekintik az "alap" kapcsolatnak és őt csalják meg a többi nővel. A férfiak sokkal nehezebben hagynak ott egy kapcsolatot/házasságot, akkor is ha nem jó, vagy ha megcsalják benne a másikat. Van az az alap kapcsolat, de abból kikacsintanak, ha olyanok.

2023. febr. 28. 08:17
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

#4:

Annyit tennék hozzá, hogy nem a sorrend dönt. Az lesz a fő kapcsolat, aki nem baxxa ki a megcsalás után, és megmarad. Hozzá pont azért ragaszkodik a pasi, mert szeretőt sokkal könnyebb találni, mint egy rongyot, aki a megcsalást elviseli.

2023. febr. 28. 08:23
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Mibol gondolod, hogy hutlen?
2023. febr. 28. 08:39
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
A félek, hogy meg fog csalni és a megcsal de nem tudom bizonyitani az két külön dolog ám.
2023. febr. 28. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Én, személy szerint pontosan ezért hagytam el a volt páromat. Állandóan gyanusítgatott mindennel is. Reggeltől estig dolgoztam( dolgozók) mert voltak céljaink, ő meg azon kattogott hogy kivel vagyok. Ezt másfél évig tűrtem aztán én dobtam ki őt. Nyugodtabb az életem, most sem és akkor sem kefêltem senkivel. Menjen el egy pszichológushoz kezeltesse magát, erre azt mondta hogy neki nincs rá szüksége, inkább én menjek el egy szexológushoz kezeltetni magam 😁😁😁😁. Ilyen ez a beteges féltékenység.
2023. febr. 28. 09:12
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Miért érdekel egyébként? Nekem ott a feleségem, felőlem minden nap mással is lehetne, egyáltalán nem zavarna. Oké ez én vagyok. Az élet megrontója az, amikor rettegünk a veszteségtől. Az sem zavarna ha holnap lelépne mellőlem. Menjen. Én attól ugyanúgy élnék, az életem ugyanúgy teljes lenne, a változásokat meg megoldanám.

Ha hűtlen a pasid akkor az. Élvezd vele az életet vagy hagyd ott. Feleslegesen ne pazarold el az életenergiádat, hidd el az élet nagyon nagyon rövid. Görcsölni más embereken? Sose tedd!

2023. febr. 28. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Áhhhhh, pokol.

Őszinte részvétem a barátodnak, voltam ilyen kapcsolatban, semmit nem csináltam de féltékeny volt a párom, lehetetlenség bebizonyítani.

Akármit csinál csóri semmi nem lesz elég neked.

Neki üzenem hogy minnél hamarabb tipli.

2023. júl. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!