Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátom a szexre?
1es, az nem megoldás. Az én barátom is ilyen, mostanság nagyon feszült a munkája miatt, hiába mászkálok előtte egy szál semmiben illatosan, oda se néz. Valamelyik nap elkezdtem maszturbálni mellette filmnézés közben, csak rám szólt, hogy mit csinálok, ne csináljam, és elvette a kezem. Mert nagyon jól tudta, hogy azért csinálom, hogy kedvet kapjon. Hát nem kapott.
Én próbálok az emberi beszélgetés módszerével élni. Kérdezem, hogy miért nem szexel velem, miért nem kíván már. Olyankor mondja, hogy de kíván, csak most a munka, stresszes és minden. És ezzel el van intézve. Nagyon mást nem tudok tenni, csak mondani, hogy de én többet szeretnék, de akkor meg jön azzal, hogy ne stresszeljem még én is ezzel, a kettőnk kapcsolata az egyedüli dolog az életében, ami jól működik és örömöt okoz neki. Szóval igen, csendben vagyok, és én is örülhetek, ha heti 1x van valami.
Szerencsére az ő munkájában a stresszes időszakok azok aránylag rövidek, és nem olyan gyakoriak, szóval az én megoldásom, hogy szépen maszturbálgatok és kivárom, amíg jobb nem lesz.
Ha sokáig tartana, állandó jelleggel, akkor egyrészt munkahelyváltást javasolnék, hátha ott kevésbé lesz stresszes, illetve próbálnék vele beszélni, hogy a munkahelyi bajait hagyja a munkahelyén, haza úgy jöjjön, hogy engem szeretve és kívánva. Próbálkoznék sokáig. Hátha.
Ez hihetetlen!
Ha lenne barátnőm és együtt laknék vele akkor minden nap lenne szex vagy petting.
El nem tudnám képzelni hogy napokig ne érjek hozzá.
Érdekes ezeket olvasni. Számomra a szex megnyugtató, feszültség oldó. Össze olvadás a másikkal. Magömlés után ott az a békesség.
Fura. Ezek a pasik, hogy oldják a feszültséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!