Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merem szexre kérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem szexre kérni a barátom. Ti mernétek?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt este lefeküdtem a barátommal és nagyon jó volt. Tegnap ugyan úgy találkoztunk nála este, de nem történt meg, csak aludtunk egymás mellett, nem volt szex. Nem mertem rá megkérni, pedig nagyon kívántam. Ha legközelebb ilyen van pl. :ma este szerintetek meg merjem kérni?
2014. okt. 21. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát a barátodat én se kérném,rólad már lehet szó :D
2014. okt. 21. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne kérd meg, csak éreztesd.
2014. okt. 21. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
kezdeményezz! Érteni fogja :)
2014. okt. 21. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szeretgessed meg és fogja tudni mit akarsz:)
2014. okt. 21. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
ő most a barátod vagy csak egy jó barátod?
2014. okt. 21. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kell megkérni... :)

Csók, kis simi, letéved a kezed, kicsomagolod... innentől egyértelmű lesz neki, mit szeretnél... és nagy eséllyel értékelni is fogja. ;)

2014. okt. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!