Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan ismerkedjek uj ferfiakk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek uj ferfiakkal, ha kilepni meg nincs erőm?

Figyelt kérdés

Hello, nagyon csunyan elbant velem a volegenyem… elmeselte, hogy hanyszor csalt meg lelketlenul..persze az evek alatt sokszor ereztem es szembesitettem a dolgokkal, de konkret bizonyitekom nem volt. Mindig tagadta es ugy allitott be, hogy kronikusan feltekeny, hisztis, bizalmatlan ember vagyok. Emiatt meg pszichológushoz is jartam 2 evig.

Miutan elmondta mit tett azutan mar csak egy sulyosan serult embert lattam. A sajat elmondasa is az, hogy kenyezeresen tette amit tett, onertekeles, ego stb miatt.

Gondoltam talan egyutt tudok ezzel elni, de azt latom nem tudom tobbe szeretni es megbizni sem lehet benne, hiszen konret oka sem volt arra, hogy félrelepjen. Tehat nem mondjatom azt, hogy oke ha mostantol ilyen leszek vagy olyan akkor nem fog megcsalni. Teljesen tolem fuggetlen az egesz es ettol meg remisztobb. Valami szexualis zavara lehet…

Szoval szeretnek mar leválni rola es azt ismerkedessel tennem szivem szerint. Szerintetek igy barki is dog velem ismerkedni? Hogy nyissak masok fele? Tudom, hogy igy menne a továbblepés maskepp nem nagyon… regen a pszichológusom is ilyenekre utalt, hogy nyissak masokfele.. csak akkor meg felháborodtam, hogy ilyet ker. Most mar hogy vilagos, hogy megcsalt számtalanszor is igy mar nem erzek ilyen korlatokat..

2023. febr. 27. 10:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10, nem ugyanazt kovetnem el. A volegenyem folyamatosan csalt mindenkivel akivel csak tudott, pszichológiai gondjai vannak. En pedig “csak” ismerkednek, nem fekudnek le senkivel. Amikor mar ugy erznem kialakultak érzelmek es tovabb akarok lepni akkor szakitanek es ugy kezdenek bele a kapcsolatba. Bar nem a legtisztább, de annyira nem sotet hogy meg a pszichologus is ezt ajánlotta es ahogy olvastam ezt gyakran ajanljak..
2023. febr. 27. 11:52
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
A probléma az, hogy a pszichológiai gondok nálad is továbbra is fent állnak. Különben nem biztosítanád be magad egy jellemtelen emberrel való együttléttel addig amíg nem akadsz jobbra. Normális ember egyedül is képes kívárni a megfelelőt. Te viszont nem. Tegyük fel, hogy összejön egy pasas így, ezért kilépsz, aztán lehet kis idő múlva szembesülsz azzal, hogy na ez is zsákutca. Akkor mit csinálsz, visszatáncolsz a mostanihoz(ha egyáltalán visszafogad), hogy ne legyél a következő fasziig 2 percig sem egyedül? Amíg egyedül élve nem tudsz ismerkedni, addig sehogysem lehet rád azt mondani, hogy fejlődtél. Inkább csak vissza. De az is lehet, hogy csak a bosszúvágy vezérel téged. Na abból aztán lehet jó nagy szopacs.
2023. febr. 27. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Ha az első adandó alkalommal nem tetted lapátra, plusz még most is vele vagy annak tudatában, hogy többször is megcsalt, hiába is keresel mást magadnak, úgy is ez a típusú férfi fog kelleni.
2023. febr. 27. 12:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kinjaban javasol ilyet egy pszichologus, mert jozan esz nem ezt diktalja. Egyreszt a pszichologus nem iranyitja a paciensei eletet direktben. Tehat nem javasol semmit. Masreszt ha javasolna is valamit, az elso az lenne, hogy a lelki fejlodesed erdekeben AZONNAL lepjel ki abbol a megalazo helyzetbol, amiben vagy. Egyetertek azokkal, akik azt mondjak, hogy meg nagyon sokat kell fejlodbod ahhoz, hogy elmondhasd, hogy feldolgoztad a traumaid, szorongasaid, felelmeid. Amig ez nimcs meg, raadasul a mostani kapcsolatod folyamatosan errodalja a meglevo lelki minosegedet, addig te nem fogsz fejlodni. A donteseidet sem tudod normaslisan meghozni, a felelmeid iranyitanak, blokkolnak. A maradassal, csak a tovabbi eleted cseszed el, egyre jobban. De te tudod. En biztos nem azt az utat valasztanam, amin te most jarsz.
2023. márc. 2. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!