Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek uj ferfiakkal, ha kilepni meg nincs erőm?
Hello, nagyon csunyan elbant velem a volegenyem… elmeselte, hogy hanyszor csalt meg lelketlenul..persze az evek alatt sokszor ereztem es szembesitettem a dolgokkal, de konkret bizonyitekom nem volt. Mindig tagadta es ugy allitott be, hogy kronikusan feltekeny, hisztis, bizalmatlan ember vagyok. Emiatt meg pszichológushoz is jartam 2 evig.
Miutan elmondta mit tett azutan mar csak egy sulyosan serult embert lattam. A sajat elmondasa is az, hogy kenyezeresen tette amit tett, onertekeles, ego stb miatt.
Gondoltam talan egyutt tudok ezzel elni, de azt latom nem tudom tobbe szeretni es megbizni sem lehet benne, hiszen konret oka sem volt arra, hogy félrelepjen. Tehat nem mondjatom azt, hogy oke ha mostantol ilyen leszek vagy olyan akkor nem fog megcsalni. Teljesen tolem fuggetlen az egesz es ettol meg remisztobb. Valami szexualis zavara lehet…
Szoval szeretnek mar leválni rola es azt ismerkedessel tennem szivem szerint. Szerintetek igy barki is dog velem ismerkedni? Hogy nyissak masok fele? Tudom, hogy igy menne a továbblepés maskepp nem nagyon… regen a pszichológusom is ilyenekre utalt, hogy nyissak masokfele.. csak akkor meg felháborodtam, hogy ilyet ker. Most mar hogy vilagos, hogy megcsalt számtalanszor is igy mar nem erzek ilyen korlatokat..
Így maximum egy ugyanolyan szrkupacba tudsz átülni, mint amiben most vagy, normális férfi ilyenbe nem száll be.
Szakíts és hozd rendbe magad egy új kapcsolat előtt.
Oszinten nem erzem magam olyan hu de rosszul, hogy evekig nyalogassam sebeim. Ezelott a kapcsolat elott volt egy rovidebb kapcsolatom es azelott kb 4 evig voltam full szingli. Nem erzem ugy, hogy ugyanezt szeretnem elkovetni, hogy x evig szingli es azutan uj kapcsolat. Persze tudom az egeszesegebb, ha tartok x honap szunetet.
Irtam, hogy jartam oazichologushoz 2 evig rengeteget fejlodtem vele, aztan o is es en is mondtam, hogy mar tobbet nem tud adni. Fejlodom es elem az eletem. Probaltam a kapcsolatomnak is bizalmat es remenyt adni..persze aztan bevallotta, hogy megcsalt szamtalanszor. De mar azert en lelkileg erre keszultem ugyhogy lehet emiatt nem vagyok annyira padlon.. erzem, hogy kotodok stb de azt is, hogy csak egy kisebb loket kellene, hogy kilepjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!